Foto: Nova.rs, Shutterstock

Više javno tužilaštvo Leskovac oglasilo se o napadu na učenika trećeg razreda Tehnološko-hemijske škole „Božidar Đorđević Kukar“ u ovom gradu i navelo da ga je pretuklo, čak, pet osoba, ali se ne navodi identitet napadača.

„U vezi sa Vašim pitanjima- da li su učenika Tehnološko-hemijske škole u Leskovcu tukli vršanjaci iz škole i koliko ih je bilo, kao i koji je motiv napada, obaveštavamo Vas da je službeno lice PU Leskovac, dana 17.01.2023. godine obavestilo dežurnog zamenika Višeg javnog tužilaštva u Leskovcu o ovom događaju, pri čemu mu nisu pruženi podaci o identitetu 5 lica, koja su napala učenika“, piše u odgovoru Višeg Tužilaštva.

Dodaje se da je dežurni zamenik Višeg javnog tužilaštva u Leskovcu dao usmeni nalog PU Leskovac da se prikupe sva potrebna obaveštenja u vezi sa „kritičnim događajem“, i da se nakon prikupljanja neophodnih podataka i utvrđenog identiteta lica koja su napala učenika“, dostavi izveštaj Tužilaštvu na dalji postupak i odlučivanje.

Ilustracija Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Podsetimo, učenik je pretučen prekjuče, ali za razliku od većine slučajeva vršnjačkog nasilja, ovaj se dogodio van škole.

Naime, đak je napadnut iza zgrade koja se nalazi preko puta škole, dok je bio na velikom odmoru.

Pročitajte još:

Srećom, zadobio je lakše telesne povrede, ali je bio preplašen.

Učenici ove škole, spekulišu danas da je, navodno, motiv tuče bio zbog devojke.

BONUS VIDEO: Troje stradalih u teškoj nesreći na Pančevačkom putu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar