Foto:printscreen/TV Happy

Miljan Vidović Hofman, koji se tereti za krivično delo zlostavljanje i mučenje, na današnjem suđenju u Osnovnom sudu u Rumi izneo je svoju odbranu pred sudskim većem i izjasnio se da nije kriv, saznaje Nova.rs.

Prema našim saznanjima, Miljan Vidović Hofman je odgovarao danas na pitanja sudije i odbrane, gde je rekao da se već četiri meseca nalazi u zatvoru zbog šale.

„Ovo je jedna neslana šala zbog koje sva ova četiri meseca nisam sa porodicom. Oštećenog poznajem iz restorana, bio sam tamo tog dana. Dogovorili smo se da snimimo skeč, sve je bila gluma, ništa nije bilo stvarno. Prethodno smo se o tome dogovorili. Snimak je isečen, ni jednom ga nisam udario, pipnuo sam ga samo za potrebe snimka, ali ga nisam ugrozio, i on se sa tim složio. Imao sam i prethodne slične skečeve na društvenim mrežama. Snimak nije sačinjen mojim telefonom, ja ga nisam stavio na mreže i ne znam ko ga je stavio. Ovaj snimak što je objavljen prikazuje samo ono što meni ne odgovara, nema onog što je bilo pre i posle toga. Oštećenog ni jednom radnjom na snimku nisam ugrozio“, tvrdio je Miljan Hofman za sudskom govornicom.

Advokat Marko Todorović, i ostali njegovi branioci, tražili su da se Vidoviću ukine pritvor ili da se zameni kućnim pritvorom. Sudija je ostavil da sudsko veće odluči o ovom zahtevu, a sledeće ročište zakazano je za 23. februar kada bi trebalo da budu saslušani svedoci.

Podsetimo, Miljan Vidović Hofman je uhapšen 10. novembra prošle godine u jednom poznatom tržnom centru u Beogradu zajedno sa svojim bratom Ljubanom, i to nakon što su društvenim mrežama počeli da kruže uznemirujući video-snimci. Nakon što je Prvo osnovno javno tužilaštvo sprovelo istragu protiv braće Hofman, inače poznatih boksera, optužnica je podignuta protiv Miljana Vidovića, dok se od krivičnog gonjena njegovog brata odustalo i on je pušten iz pritvora kao slobodan čovek.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare