Novi Pazar Nesreća, pucnjava, otac pucao pucao na sina, policija, uvđaj, uvidjaj, hronika
Foto: Irfan Ličina/Nova.rs

Automobil marke „porše“ udario je jutros ranu ujutro u jednospratnu kuću u Ulici Žarka Zrenjanina 37 u Kikindi. Na sreću niko nije povređen, jer u kući nije bilo stanara, a vozač je pobegao s lica mesta.

Prethodno je skinuo tablice sa auta, ali policija ima saznanja da su u pitanju inostrane registarske oznake.

Snažan udarac automobila u kuću probudio je prvog komšiju Milivoja Boškova, čija je spavaća soba tik do kuće u koju je udario „porše“, prenose „Novosti„.

Pročitajte još:

„Oko 4.15 ili 4.20 iz sna me je prenuo snažan prasak. Mislio sam da je oluja i da je negde udario grom. Supruga je odmah skočila i pogledala kroz prozor i videla auto. Kada smo izašli, videli smo da je auto najpre udario jedno drvo i „pokosio“ ga, a onda se očešao o drugo i udario u susednu kuću. Auto je praktično prošlo pored dva drveta i snažno udarilo u komšijsku kuću. Prava je sreća da nije udarilo u betonski stub. Jedan muškarac je skinuo tablice i brzo su otišli sa lica mesta. Ne znam koja je registracija, ali je strana. U autu je bilo više osoba, troje ili četvoro. Srećom pa niko nije stradao. Komšinica nije bila u kući, jer samo povremeno tu boravi“, ispričao je Boškov, koji je obavestio policiju.

U Kikindskoj policiji kažu da im je ova neobična saobraćajna nesreća prijavljena posle četiri sata u četvrtak ujutro.

„Kada je patrola izašla na lice mesta nije zatekla vozača na mestu događaja. U kuću je udario putnički automobil marke „porše“ inostranih registarskih oznaka. Radi se na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja. O nesreći je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Kikindi“, rekli su u policiji.
„Porše“ se ulicom Žarka Zrenjanina kretao iz pravca grada.

BONUS VIDEO: Hapšenje i zaplena tri paketa heroina

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar