Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Rođak Stevana Adrejića kog su u porodičnoj kući u selu Vlaški Do kod Požarevca na svirep način ubili žena, ćerka i sin, ispričao je za naš portal kako je izgledao trenutak kada je shvatio da nešto nije u uredu, i da bi trebalo da o svemu obavesti policiju.

Kako je rođak nesrećnog čoveka ispričao Nova.rs, on je prošlog vikenda došao iz Austrije i već u ponedeljak svratio do njega kako bi se dogovorili oko sređivanja dvorišta.

„Stevan je došao kod mene sa sinom i ćerkom i sve je izgledalo potpuno normalno, dogovorili smo se da mu u sredu pokosim dvorište. Od te večeri njemu se gubi svaki trag i ne javlja se više na telefon“, ispričao nam je on.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Dodaje da je da su stvari sumnjive primetio u sredu, kad su mu rekli da je Stevan hitno otišao u Austriju.

„Došao sam do njegove kuće i tu su bili svi osim Stevana. Pitao sam njegovog sina gde je, on je rekao da hitno otišao za Austriju. Međutim, meni je bilo sumnjivo zato što je njegov auto ostao u Srbiji. On nikada svoj auto nikome nije davao, njegova deca su imala svoja vozila, i to mi je odmah izgledalo sumnjivo. Stevan mi se nije javljao na telefon i zbog toga sam obavestio policiju“, rekao je rođak.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

A onda, mu je postalo jasno da se nešto definitivno dešava, nakon što su Stevanova supruga, ćerka i sin hitno otišli u Austriju. Tada se setio da je u danu nakon nestanka rođaka video ćerku kako sređuje gepek od automobila – što mu je bilo i više nego sumnjivo.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

„Stevanova prijateljica iz susednog mesta me je pozvala i rekla da joj se on ne javlja na telefon. Ja sam obavestio policiju o tome, njegov sin ostao je u Austriji, dok su se žena i ćerka vratile u Srbiju i istog dana su uhapšene. Stevanovo telo je pronađeno u šumi u plastičnom džaku“, rekao je rođak.

PROČITAJTE JOŠ:

Na kraju, kaže da Stevan ovo nije zaslužio jer je bio dobar, vredan i pošten čovek.

Inače, u prethodnim satima su selom kružile dve teorije o ubistvu Stevana, prema prvoj supruga ga je omamila lekovima za smirenje i onda ubila, dok su prema drugoj uzeli njegov pištolj iz sefa koji je imao legalno i njime ga ubili.

Ipak, policija je saopštila da je definitivno sredstvo za izvršenje ovog krivičnog dela bio pištolj.