Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Stevan Andrejić brutalno je ubijen u svojoj kući u selu Vlaški Do kod Požarevca, zbog njegovog ubistava uhapšene su njegova bivša supruga i ćerka, dok je sin u bekstvu. Nova.rs obišla je mesto zločina i od žitelja saznala šta bi mogla da bude pozadina ovog krvavog pira.

Kako su meštani su ispričali za portal Nova.rs, njegovo telo pronađeno je u plastičnoj vreći.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

“Stevan je bio dobar čovek, svi su ga voleli. Radio je dugo u Beču ceo život za tu porodicu. Bavio se građevinom tamo, bio je prepošten čovek. Školovao je decu u inostranstvu”, pričaju komšije.

Za slučaj se saznalo kada je nesrećni čovek nestao nakon dolaska iz Austrije.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

“Prošle nedelje došao iz Austrije i hteo je da sredi dvorište, koje su oni zapustili. Dogovorio se sa jednim mladićem iz sela da mu sredi. Pošto nije mogao u tom trenutku, rekao je da će pokositi u utorak. Kada je došao utorak, Steva se nije javljao na telefon nekoliko sati i to je bilo čudno, pa je prijavio policiji i tada se saznalo sve”, rekli su meštani.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Navodno, prema tvrdnjama meštana, Stevan je izbegavao da dolazi zbog sukoba sa bivšom suprugom, a želelo je da ih izbaci iz kuće jer su je unakazili.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

“Pored kuće je spaljen krevet, u selu se priča da su ga ubili na njemu. Navodno su ga omamili lekovima nekim i onda su ga ubili. Mi smo svi u strahu, zato što ovde nema puno mladih, a sin je u bekstvu, ko zna šta je u stanju da uradi” pričaju meštani.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Meštani su u strahu i kažu za naš portal da se ovakva tragedija i užas ne pamte u selu.

“Nikome nije jasno zašto bi takvu stvar uradili Stevi. Jesu bili čudni i povučeni, navodno su zbog problema pobegli iz austrije. Ovde su od kad je počela korona, ali ni sa kim godinama nisu porazgovarali. Steva je bio dobar, svima se javljao, ovakvu sudbinu” rekli su za naš portal.

PROČITAJTE JOŠ:

Podsetimo, biše javno tužilaštvo odredilo je pritvor Lj. J. (1967) iz okoline Požarevca, osumnjičenoj za ubistvo bivšeg supruga i njenoj ćerki A. A. osumnjičenoj za pomaganje u ubistvu.

Lj. J. se sumnjiči da je, u noći između 4. i 5. septembra ove godine, u kući u okolini Žabara, hicem iz pištolja ubila pedesetšestogodišnjeg bivšeg supruga dok je spavao, saopštila je požarevačka policija.

A. A. (1992) iz okoline Žabara, sumnjiči se da je izvršila krivično delo teško ubistvo u pomaganju.

Za 30-godišnjim muškarcem, sinom LJ.J, policija intenzivno traga.

BONUS VIDEO Hapšenje osumnjičenih za ubistvo Ranka Eskobara

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar