Stevana Andrejića (56), kako se sumnja, ubile su bivša žena Ljiljana J. (56), ćerka Anita A. (31) i sin LJ.J (30). Prema nezvaničnim saznanjima, Stevan je ubijen u porodičnoj kući u Vlaškom Dolu kod Požarevca, a kako saznaju naši reporteri njegovo telo pronađeno je u plastičnoj vreći.

Kako su žitelji ovog mesta ispričali za naš portal, Stevana su svi voleli.

Foto: Privatna arhiva

„Radio je dugo u Beču ceo život za tu porodicu. Bavio se građevinom tamo, bio je prepošten čovek. Školovao je decu u inostranstvu”, ispričale su komšije.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Prema saznanjima našeg portala, on je prošle nedelje došao iz Austrije i hteo je da sredi dvorište, koje su oni zapustili.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

„Dogovorio se sa jednim mladićem iz sela da mu sredi. Pošto nije mogao u tom trenutku, rekao je da će pokositi u utorak. Kada je došao utorak, Steva se nije javljao na telefon nekoliko sati i to je bilo čudno, pa je prijavio policiji i tada se saznalo sve”, rekli su meštani.

Pročitajte još:

Podsetimo, više javno tužilaštvo odredilo je pritvor Lj.J. (1967) iz okoline Požarevca, osumnjičenoj za ubistvo bivšeg supruga i njenoj ćerki A. A. osumnjičenoj za pomaganje u ubistvu.

Lj. J. se sumnjiči da je, u noći između 4. i 5. septembra ove godine, u kući u okolini Žabara, hicem iz pištolja ubila pedesetšestogodišnjeg bivšeg supruga dok je spavao, saopštila je požarevačka policija.

A. A. (1992) iz okoline Žabara, sumnjiči se da je izvršila krivično delo teško ubistvo u pomaganju.

Za 30-godišnjim muškarcem, sinom LJ.J, policija intenzivno traga.

BONUS VIDEO Hapšenje ubica Ranka Eskobara