Foto: Nova.rs, Shutterstock

Policajka (27) sa eksplicitnog snimka, koji je nedavno šokirao javnost, nakon saslušanja zbog sumnje da se bavi prostitucijom puštena je da se brani sa slobode, saznaje Kurir.

Pre dva meseca, podsetimo, pojavio se snimak na kome se vidi jedna pripadnica MUP koja oralno zadovoljava kolegu u toaletu jedne stanice, a mlada policajka sa juga Srbije juče je privedena na radnom mestu nakon istrage.

Kako Kurir saznaje, kolege su joj prišle kad je došla na posao u policijsku stanicu u Beogradu i rekle joj da skine uniformu i da se presvuče. Nakon toga su joj stavili lisice i odvele na saslušanje.

Policajka nije htela ništa da komentariše već je odmah pozvala advokata, a nakon saslušanja puštena je da se brani sa slobode. Tokom saslušanja navodno nije htela ni da komentariše račun na koji je primala uplate i od po 1.000 evra.

Nešto kasnije, prema saznanjima Kurira, privedena je i jedna njena poznanica, koja je na saslušanju priznala da se bavi prostitucijom, a navodno je otkrila i za koga radi.

Sumnja se da njih dve rade pružaju seksualne usluge u paru, a to potvrđuju i snimci na kojima se vide kako zadovoljavaju nepoznatog muškarca. Na jednom od snimaka, koji je dostavljen našoj redakciji, između ostalog, vide se policajka i druga privedena devojka tokom sado-mazo seksa.

„Cena njihove usluge zavisila je od klijenata. Bogatim mušterijama znale su da naplate i 1.000 evra za veče. Njih dve se inače stalno druže sa jednom učesnicom Zadruge. Veoma su bliske i gotovo da se ne razdvajaju“, navodi izvor iz istrage.

***

BONUS VIDEO: Akcija MUP-a – hapšenje zbog prostitucije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare