Foto EPA-EFE/CRAIG WALKER; privatna arhiva ; printscreen/instagram

Ubistvo srpkinje Ane Volš (36), već više od pet meseci podjednako uznemirava srpsku i američku javnost. Za ubistvo supruge optužen je njen suprug Brajan Volš (46), a majka ubijene Ane Milanka Ljubičić, u potresnoj ispovesti za Nova.rs navodi da samo želi da zna šta se dogodilo sa njenom ćerkom, otkriva gde su joj unuci, ali i da je svekrva njene ćerke Dajana Volš neprestano "trovala" sina protiv Ane.

Milanka na samom početku razgovora ističe da nema novih informacija o slučaju njene ćerke, te da je niko iz Amerike nije zvao.

„Nemam nikakve nove informacije vezane za slučaj. Ono što sam pročitala u novinama, toliko znam. Trudim se da budem dobro, ali nije mi lako, ušla sam u šesti mesec neznanja. Dete mi je nestalo bez traga. Konstantno sam na antidepresivima i to je jedino što me trenutno održava stabilnom. Nadam se da će se Brajan udostojiti da kaže šta se dogodilo sa mojom Anom, želim da znam istinu. Imam prava na to“, jedva izgovara Milanka.

Foto:Nova.rs

Deca kod sestre

U prvim danima nestanka o Aninoj deci prvo je brinula Brajanova majka, da bi potom mališani bili predati njihovom Centru za socijalni rad, a kako Milanka otkriva za Novu, deca su od nedavno predata na staranje njenoj starijoj ćerki, Aninoj sestri.

„Najvažnije je da su oni zajedno, da ih nisu odvajali. Iako je postojao problem jer su se Brajan i njegova majka usprotivili takvoj odluci, sud ih je ipak dodelio mojoj starijoj ćerki i njenom suprugu. To je jedino lepo, ako tako mogu da kažem, što mi se od Nove godine dogodilo“, tužno kaže sagovornica našeg portala.

Ana Volš Foto: Instagram/anawalshe

Na spekulacije da je Ana navodno imala ljubavnika, a da je sve otkriveno kada je njena svekrva Dajana Volš unajmila detektiva, Milanka navodi da su to nebuloze.

„Ja o tome ništa ne znam i ne želim da komentarišem rekla-kazala. Ono što jeste istina je da je ta žena, kao što sam vam i ranije rekla, uvek loše govorila o mom detetu. Za sve, od mladosti, do lepote i uspešnosti. Ona je u Brajanu probudila tu bolesnu posesivnost, ona ga je trovala protiv mog deteta. Ona je usadila crv sumnje u njihov brak kada je pričala da drugi i treći sin nisu njegovi. Ne želim da poverujem da je digao ruku na ženu koja mu je bila sve, majka trojice sinova, podrška u teškim danima, bila je stub njihove zajednice i porodice. Ako je za to imao snage, ma koji da je razlog – nema opravdanja“, navodi Milanka za Nova.rs.

Brajan Volš Foto:Tanjug/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP

Telo nije pronađeno

Podsetimo, nakon što se Ana Volš početkom januara nije pojavila na poslu nekoliko dana, njena firma je stupila u kontakt sa Brajanom i pitala ga gde se ona nalazi. On je tada rekao da ni on ne zna, jer je mislio da je na poslu. Tada je pozvana policija, a i sam Volš je u početku učestvovao u potrazi i sarađivao sa policijom.

Ubrzo je priveden zbog ometanja istrage, odnosno jer je istražitelje lagao u svom kretanju u danima nestanka supruge, a potom i optužen za ubistvo.

Telo nesrećne žene nije pronađeno do danas, a suđenje za njeno ubistvo je počelo.

Sve više dokaza protiv Brajana, nastavak suđenja u avgustu

Na poslednjem ročištu održanom u aprilu ove godine svedočila je prva od tri svedoka, bebisiterka dece Brajana i Ane Volš.

Ona je otkrila jezive detalje policiji.

Takođe, tužilaštvo je priložilo i dva nova video snimka prikupljenih u toku istrage. Na prvom se vidi Brajan kako baca velike kese za smeće veče nakon nestanka supruge, a drugi snimak nastao je prilikom njegove kupovine velike količine hemijskih sredstava za čišćenje kuće.

Nastavak suđenja planiran je za početak avgusta ove godine.

VIDEO: Kuća u Smederevu u kojoj se dogodilo ubistvo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar