Foto: Printscreen Instagram

"Ne znam u šta da verujem, ništa ne znam. Ne znam gde su mi unuci i šta se sa njima dešava?", priča za Milanka Ljubičić, majka Ane Volš, nekoliko sati pošto je protiv njenog zeta Brajana podignuta optužnica za ubistvo njene ćerke.

„Ništa ne znam, nisam više ni u šta sigurna. Ne znam u šta da verujem“, kratko i jasno poručila je majka Ane Volš.

Istakla je i da se drži onako kako mora, te da ništa ne zna o svojim unucima.

Tužilac Majkl Morisi saopštio je u četvrtak da su protiv Volša (48) podignute tri optužnice: za ubistvo njegove supruge, za dovođenje u zabludu policijske istrage/ometanje pravde i za „nepropisno prenošenje ljudskog tela“.

Ana Volš Foto: Instagram/anawalshe

„Brajan Volš se izjasnio da nije kriv po optužbi za ubistvo na suđenju u Okružnom sudu u januaru. Ova optužnica premešta slučaj Višem sudu u Norfolku, gde će mu ponovo biti suđeno u narednim nedeljama. Taj datum još nije određen“. rekao je okružni tužilac Morisi.

Ubio je u kući dok su deca bila tu

Tužioci su naveli da je Brajan ubio svoju ženu Anu Volš u njihovoj kući u Kohasetu za Novu godinu. Njihova tri sina su navodno u to vreme bila kod kuće. Istražitelji sumnjaju da su delovi Aninog tela možda bačeni u kontejneru za smeće.

„Ovde preovladava mnogo stvari koje zaista ukazuju u jednom pravcu. Ima toliko pitanja bez odgovora“, rekao je Piter Rejder, koji je bio prijatelj sa Anom Volš.

Država je već predstavila dokaze prikupljene iz 10 kesa za smeće koje su navodno odložene u kontejner za smeće u stambenom kompleksu Svampskot gde živi majka Brajana Volša.

Brajan Volš Foto: Craig F. Walker/Pool via REUTERS

Neki od tih dokaza uključuju deo ogrlice koju je Ana nosila, „prada“ torbicu, karticu vakcine protiv kovida sa njenim imenom i druge predmete koji sadrže i Brajanov i Anin DNK.

Podsetimo, Ani Volš se izgubio svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara. Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek tri dana kasnije. Istragom je utvrđeno da je on opstruisao istragu, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož.

Pročitajte još:

Takođe, na smetlištu su pronađene krvave krpe i tepih, te američka policija sumnja na najstrašniji scenario. Brajan Volš se nalazi u istražnom zatvoru, gde čeka epilog istrage, a u međuvremenu je optužen i za Anino ubistvo.

BONUS VIDEO: Miloš Ž. Lazić: Mediji kod nas već presudili da je Brajan Volš ubio Anu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar