Foto:privatna arhiva

Mladi muzičar Sima B. (29) iz Futoga poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Gajdobre, a njegovi prijatelji opraštaju se od njega na društvenim mrežama.

Do nesreće je došlo kada je automobil kojim je upravljao muzičar Sima B. iz za sada neutvrđenih razloga sleteo u kanal kraj puta i poginuo, a njegova supruga i koleginica su su sa teškim povredama prevezene u Klinički centar Vojvodine.

Pročitajte još:

Na društvenoj mreži Facebook, Simina koleginica oprostila se od svog kolege i prijatelja rečima:

„Kada bi se živelo po dobroti, ti bi bio večan. Nažalost, uzeo te Bog. Od danas više ništa neće biti isto, ni mi nećemo biti isti. Poslednji pozdrav, brate moj, Simice moj, dobri moj. Nikada te nećemo zaboraviti“.

Njeni prijatelji i svi koji su poznavali Simu uputili su saučešće porodici zbog jezive nesreće koja se dogodila noćas kod sela Gajdobre.

„Ode moj brat dobri, moj Sima legenda, joj Bože….. ovo je stvarno ne znam… uvek u mom srcu“, pisalo je u komentarima ispod poslednjeg pozdrava nastradalom Simi.

„Simke naš dobri, brate. Ode nam prebrzo, zašto?? Dobri naš momče, počivaj u miru, neka te anđeli čuvaju. Porodici iskreno saučešće..“, bile su reči jednog od muzičara i Siminih kolega.

Podsetimo, „Blic“ je ranije objavio da je mladić nastradao kad se automobil kojim je upravljao zakucao u drvo pored puta.

BONUS VIDEO: Troje stradalih u teškoj nesreći na Pančevačkom putu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar