Gabrijela Serano Foto:ilgiornaledivicenza.it

Italijanska policija i dalje radi na rasvetljavanju teškog zločina iz Vićence, kada je Zlatan Vasiljević ubio svoje bivše partnerke Lidiju Miljković, Gabrijelu Serano, a zatim je presudio sebi. Prema najnovijim informacijama, on je noć uoči zločina prenoćio u hotelu sa Gabrijelom, da bi je sutradan hladnokrvno ubio.

Istražitelji pokušavaju da rasvetle poslednje sate sate života Vasiljevića, Lidije i Gabrijele Serano.

Iz rekonstrukcije bi se činilo da su, iako je pre izvesnog vremena prekinuta veza između Vasiljevića i Serana, njih dvoje proveli nekoliko dana zajedno, prenoćivši u nekim hotelima u okolini Vićence.

Prema svedocima, njih dvoje su u ponedeljak ujutru viđeni u baru nedaleko od Vasiljevićeve kuće. U sredu ujutru, u 6:30 časova, čini se da su Vasiljević i Serano napustili hotel, pišu italijanski mediji.

Pročitajte još:

Odatle je verovatno da su zajedno krenuli u Rubano gde je Gabrijela živela. Zatim je verovatno da je Srbin prvo ubio Gabrijelu jednim hicem u potiljak, a zatim je otišao da pronađe Lidiju. Potom je Zlatan oduzevši sebi život, u automobilu, dok je telo Gabrijele sve vreme bilo tu.

Sahrana Gabrijele Serano, pak, biće obeležena sledeće nedelje. Vasiljevićevo telo vratiće se u Srbiju. U međuvremenu, demonstracije u znak sećanja na žrtve nasilja i femicida se održavaju u Italiji.

„Šta da sam sledeća bila ja?!“, jedan je od transparenata koji je viđen.

Podsećanja radi, Zlatan je prošle nedelje u Vićenci, gde su oboje živeli, ispalio šest hitaca na Lidiju. Postoje dve verzije događaja – prema jednoj je nakon toga otišao i ubio svoju sadašnju partnerku Gabrijelu u kolima, a zatim sebe. Druga verzija je da je prvo upucao Gabrijelu, a onda sa njenim telo otišao i nastavio svoj krvavi pir.

BONUS VIDEO: Ubistvo na Novom Beogradu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar