Atmosfera na utakmici Partizan Makabi Foto:TANJUG/ VLADIMIR SPORCIC

Navijači Partizana sinoć su na utakmici košarkaške Evrolige sa Makabijem, u "Štark Areni", istakli transparent koji glasi: "Stop francuskoj vojnoj operaciji Sky u Srbiji! Sloboda za grobare!", prenosi Balkan Insight na svom Tviter nalogu.

Balkan Insight podseća da optuženi vođa kriminalne grupe Veljko Belivuk, koji je bio i vođa partizanove navijačke grupe „Iz Principa“, na suđenju pred Specijalnim sudom u Beogradu osporava legitimnost dokaza dobijenih otključavanjem aplikacije „Skaj“.

Veliki broj dokaza protiv Belivukove grupe pribavljen je zahvaljujući međunarodnoj pomoći, u prvoj liniji francuske policije, koja je uspela da otključa „Skaj“ telefone ove grupe.

Pročitajte još:

Upravo zahvaljujući Skaju „pao“ je i Vračarski klan, čiji je veliki broj pripadnika uhapšen prošle nedelje.

Na sinoćnoj tribini javnost je imala prilike da vidi transparent navijača: „Stop francuskoj vojnoj operaciji Sky u Srbiji! Sloboda za grobare!“

Podsetimo, kriminalni klan, na čijem su čelu Veljko Belivuk i Marko Miljković,  tereti se za sedam ubistava, otmicu, silovanje, kao i nedozvoljeno posedovanje droge i oružja. Sumnja se da spisak žrtava nije konačan.

BONUS VIDEO: Vuk Cvijić: Sistem funkcioniše, posle Belivuka – Vračarci, na tribinama nove vođe

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare