Foto: Nova.rs, Shutterstock

Beživotno telo Krstomira Z. (63) iz ivanjičkog sela Luke pronađeno je u Lučkoj reci juče posle podneva. Prema rečima meštana i rođaka nastradalog čoveka, do nesreće je došlo spletom nesrećnih okolnosti, a nastradali Krstomir biće danas sahranjen na lokalnom seoskom groblu.

Kako za Nova.rs navodi rođaka nastradalog Krstomira, on je juče krenuo kod brata, ali se okliznuo o kamen, upao u reku i utopio se.

„Postoji most, ali seljani koriste i tu prečicu, odnosno, to je nekoliko većih kamena preko reke koja inače nije duboka u tom delu. Krstomir je, pretpostavlja se, skakao sa jednog kamena na drugi, okliznuo se i pao na leđa u vodu. Rukama je pokušao da se okrene, pretpostavlja se, jer je bilo blata po njemu, pokušavao je da ustane, ali ga je reka potopila jer je ovih dana zbog kiše voda nadošla“, navodi neutešna rođaka.

Foto:Nova S

Dodaje i da je nesreća, odnosno Krstomirovo beživotno telo, otkrivena pukom srećom.

„Jedan komšija je tuda prolazio i video je njegove pse kako stoje pokraj reke i neprestano laju, pomislio je da su nešto videli i nastavio. Međutim, oni nisu prestajali sa lavežom, a on se dosetio da Krstomir nigde bez njih nije išao. Vratio se do pasa, a imao je šta i da vidi. Da nije bilo životinja ko zna kada bi i da li bi bio pronađen“, kaže naša sagovornica.

Pročitajte još:

Nastradali Krstomir se nije ženio, dece nema, imao je dva brata i ta dva psa, navodi rođaka.

„Jedan brat mu živi u Kraljevu, a drugi je tu u selu. Oni su i preuzeli da ga sahrane kako dolikuje. Krstomir je bio divan čovek, dobar, svakome da pomogne, uvek spreman da, što se kaže, poturi svoja leđa za druge. Nažalost, skončao je na ovaj način“, kroz suze zaključuje rođaka za anš portal.

Juče su na lice mesta izašle nadležne ekipe koje su iz vode izvadili telo nastradalog, ali mu nije bilo spasa.

BONUS VIDEO: Teška nesreća u Nišu – Voz udario dete

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar