Kristijan Golubović i Đurko Uhelja Foto: ATAImages

Na društvenim mrežama se pojavio snimak Đurka Uhelja, osuđivanog razbojnika i ubice koji napada muškarca na ulici. Ovaj njegov "Tiktok izazov" ipak neće proći nekažnjeno. Osim što je dobio batine mora da se pojavi i na sudu.

Posle snimka koji se pojavio na društvenim mrežama na kojima se vidi Đurko Uhelja, osuđivani razbojnik i ubica, kako traži muškarca da se pobije sa njim, a potom i ulazi u fizički sukob i izvlači deblji kraj, usledila je i reakcija policije.

„Osoba sa snimka je identifikovana i predmet je poslat Drugom osnovnom tužilaštvu na odlučivanju. Nadležni tužilac je konstatovao da nema elemenata krivičnog dela, pa će protiv Đ. U. biti podneta krivična prijava za remećenje javnog reda i mira“, rekao je za Nova.rs izvor iz policije.

Na uznemirujućem snimku koji je sačinila njegova partnerka, Tik tok zvezda u pokušaju Đurko Uhelja, čini se pijan, traži muškarca kako bi se pobio sa njim. Pre napada on poteže još jedan gutljaj iz flaše, a potom nalazi mladića sa rancem na leđima.

Ipak, nije sve prošlo kako je Uhelja planirao, jer je izvukao deblji kraj, i dobio pristojne batine od čoveka koga je napao. Šta je tačno prethodilo sukobu nije poznato, a Uhelja je završio razbijene glave. Ipak, umesto nasilničkog ponašanja, slediće mu prijava za kršenje javnog reda i mira.

Inače, Đurko Uhelja je nedano postao tema tabloida kada je uputio pretnje svom cimeru iz ćelije Kristijanu GOluboviću. Pretnje su usledile pošto je Golubović u zatvoru pretukao Uhelju.

Pročitajte još:

Đurko Uhelja osuđen je 2014. godine na 14 godina zatvora zbog serije od 8 razbojništava i ubistva Bernada Hrvatina prilikom pljačke dragstora u Novom Beogradu 2001. godine. Ubistvo prilikom razbojništva je u to vreme bilo najteže krivično delo u srpskom zakonodavstvu, ali je Uhelja u vreme izvršenja bio mlađi punoletnik i to mu je bila olakšavajuća okolnost. Od izlaska iz zatvora pokušava da postane zvezda društvenih mreža, ali na opasan način.

BONUS VIDEO: Hapšenje osumnjičenog za razgojništvo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar