Djurko Uhelja Foto:Screenshot/Zika.Dorcolac

Na snimku je navodno Đurko Uhelja, čovek koji je pretio Kristijanu Goluboviću, a iza rešetaka bio 14 godina jer je ubio čoveka prilikom pljačke.

Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak na kome se vidi kako muškarac, koga su u komentarima identifikovali kao Đurka Uhelju (41), traži, a potom fizički napada jednog muškarca u Beogradu, dok sve to mobilnim telefonom snima njegova partnerka.

Pročitajte još:

Na snimku se čuje kako Uhelja Kaže: „Treba mi samo jedan potez da ga rešim“, a ptom traži flašu pića i nateže jedan gutljaj a onda kreće u potragu. Čoveka je pronašao desetak metara dalje, ali izgleda da nije baš sve išlo kako je Uhelja planirao, što je žena kojoa ga je pratila snimila.

Na snimku se čuje njena vriska i zapomaganje i trenutak kada kaže da mora da zove Hitnu pomoć jer mu je „iscepana“ glava i ne može takav u kuću, ali Uhelja odgovara: „Ma kakva kuća“.

Čini se da je ipak sve prošlo bez težih posledica po učesnike tuče.

Ime Đurka Uhelje nedavno se pojaviilo u medijima kada je navodno pretio smrću Kristijanu Goluboviću, osuđivanom kriminalcu i učesniku rijalitija. Njih dvojica su se navodno sukobila u zatvoru dok su zajedno robijali i tada je Golubović pretukao Uhelju.

Uhelja je 2003. godine osuđen na 14 godina zatvora zbog serija razbojništava i ubisva. Naime, on je u novembru 2001. godine prilikom pljačke novobeogradskog dragstora ubio Bernada Hrvatina. Nesrećni čovek ga je zatekao u krađi, a Uhelja je pucao u njega. Na sudu se branio da ga je Hrvatin napao nekim oruđem, a da je pištolj opalio slučajno. Osim za ubistvo, Đurko Uhelja je osuđen i zbog 8 razgojništava.

****

BONUS VIDEO: Upad policije u laboratoriju za gajenje marihuane

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar