Foto: Printscreen/WCVB

Iako su svi očekivali da će se Brajan Volš, optužen za ubistvo svoje supruge Beograđanke Ane Volš, pojaviti 27. aprila, on se nenadano našao u sudnici nedelju dana ranije, ali po drugoj optužnici, koja ga je zatekla nespremnog.

Brajan Volš, osumnjičeni za ubistvo supruge, Srpkinje Ane Volš, pojavio se ove nedelje na sudu povodom optužbi da je prevario svog oca, a mediji pišu da je ostao zbunjen vešću koju je tada saznao. Naime, Volš se na dusu pojavio u vezi sa slučajem koji uključuje testament njegovog pokojnog oca i njegovu imovinu.

Pročitajte još:

Volša su rođaci optužili da je ukrao novac i vredna umetnička dela od svog oca Tomasa Volša, koji je umro 2018. gdoine.

Na zakazanom saslušanju, činilo se da je Volš bio zbunjen kada je saznao da je ostao bez svog advokata.

„Možda je u pitanju nesporazum, ali ja mislim da će nastaviti da bude moj advokat. Nisam u poziciji da donosim bilo kakve odluke bez konsultacije sa advokatom“, rekao je Volš na saslušanju, prenosi WCVB.

Foto: Privatna arhiva

Rođaci tvrde da je Volš uništio testament svog oca i prodao mnoge stvari iz kuće preminulog Tomasa.

Slučaj se vodi u sudu okruga Plimut, gde su rođaci godinama pokušavali da nateraju Volša da podnese spisak imovine koju je uzeo, izvestio je WCVB.

„Trenutno sam u zatvoru i nemam pristup dosijeima, i ne znam gde se trenutno nalaze. Vremenom ću uspeti da ih organizujem“, rekao je Volš na saslušanju.

Volš je optužen i za ubistvo svoje supruge Ane Volš, kojoj se svaki trag gubi 1. januara ove godine.

On je uhapšen nedelju dana nakon nestanka supruge, prvo zbog ometanja istrage, a zatim i zbog njenog ubistva, s obzirom na to da su istražitelji pronašli tragove krvi u podrumu kuće i Aninim stvarima koje je Brajan bacio na deponiju, kao i pretraga na internetu, među kojima je bila i ona o tome kako da ukloni telo bez dokaza.

On je prilikom prvog pojavljivanja na sudu izjavio da nije kriv za njeno ubistvo. Sledeće pojavljivanje pred sudom u slučaju ubistva Ane Volš zakazano je za 27. april.

BONUS VIDEO: Zoran Marjanović osuđen prvostepeno na 40 godina zbog ubistva supruge Jelene

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar