Emilija Jovanović Foto:nestalisrbija.rs

Devojčica Emilija Jovanović (14) nestala je pre osam dana, a njena majka Nataša je kroz suze zamolila sve one koji imaju bila koja saznanja da se jave njoj ili policiji.

Emilija Jovanović (14) je nestala u noći između srede i četvrtka, a osam dana od nestanka nema novih informacija o njoj. Potresena majka devojčice, Nataša Jovanović, u programu uživo kroz suze je pozvala svoju ćerku i svakoga ko nešto zna o njenom nestanku da se javi ili njoj ili policiji. Kako je rekla, policija nema nikakvih novih informacija o nestaloj devojčici, a svaki trag joj se gubi i Ulici Filipa Višnjića.

„Nemamo nikakve informacije. Imamo prvu i poslednju informaciju da je ušla u Ulicu Filipa Višnjića i tu staje sve. Nemamo nikakvih informacija, to je jedna jedina informacija kojom raspolažemo osam dana. Nikakav automobil, ništa, policija nam je rekla da joj se tu gubi trag. Nije imala telefon, da mi znamo nije imala. Inače nosi mobilni telefon. Nemamo nikakav trag“, kaže kroz suze Nataša.

Vidno uznemirena i potresena pozvala je svoju ćerku da da bilo kakav znak, samo da pokaže da je živa.

Pročitajte još:

„Ćerko, javi se samo da nam daš neki znak, da javiš da si živa, majka te moli. Molim ljude dobre volje, ako je neko video ili čuo da nam javi. Tapkamo osam dana u mestu, ne znamo da li je živa ili gladna, da li je neko oteo ili nije. Nemam predstavu gde je otišla, da li je otišla, da li je živa“, kaže Nataša, majka nestale devojčice kroz suze.

Nesrećna majka apeluje da se bilo kakva informacija prijavi ili policiji ili njoj.

„Niko ništa ne zna, niko od njenih drugara. Odmah je započeta potraga. Radi policija, ali apsolutno ništa nemaju“, kaže majka kroz suze u jutarnjem programu „Prve“ Tv.

Devojčica je visoka 160 centimetara, ima 50 kilograma, braon oči i kosu, a bilo kakve informacije o njoj mogu se prijaviti I na telefon 065 5130220.

Bonus video: Potraga za nestalim mladićima u Dunavu