Foto: Instagram/192_rs

Slab sneg koji je večeras počeo da pada na široj teritoriji Novog Sada, ponovo pravi probleme u saobraćaju na Iriškom Vencu.

Iriški venac je prohodan ali se saobraćaj odvija otežano zbog snega koji je počeo da pada u večernjim satima.

Iako su zimske službe na terenu i rade na raščišćavanju snega, došlo je do zaglavljivanja nekoliko kamiona zbog kojih se saobraćaj na Iriškom vencu odvija otežano.

View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Svaki put kada padne sneg stvaraju se zastoji na Iriškom vencu. I poslednji sneg koji je pao pre Božića napravio je velike probleme u saobraćaju na tom delu jer je bilo dosta snega na putu, a kamionima nije na vreme zabranjen saobraćaj preko tog putnog prevoja, pa je došlo do prevrtanja jedne cisterne koja je u potpunosti blokirala saobraćaj na nekoliko sati.

Kao i tada, i za danas su meteorolozi najavili da će kiša tokom večernjih sati preći u sneg i to prvo na području Vojvodine.

View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Izgleda da je zimske službe i ovaj put iznenadio sneg, jer su čini se počele da deluju tek kada je sneg počeo da pada, a kamionima ni ovaj put nije privremeno zabranjen saobraćaj preko Iriškog venca, što je ponovo dovelo do zaglavljivanja kamiona koji sada otežavaju saobraćaj.

PROČITAJTE JOŠ

Vozači se upozoravaju da izbegavaju ovu deonicu dok se ne saniraju problemi u saobraćaju i ne očisti put, a ukoliko se ipak odluče da idu preko Iriškog venca, da voze strpljivo i oprezno.

Autor: Uglješa Bokić 

***

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar