Aerodrom Nikola Tesla Foto:Shutterstock/Adam Radosavljevic/Andrija Lazarević/Nova.rs

Na Aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu na odlaznom terminalu trenutno se nalaze putnici koji su zbunjeni i ne znaju šta da rade jer od aerodromskog osoblja ne dobijaju mnogo informacija. Prema nezvaničnim informacijama, putnici koji su bili na letovima koji su preusremeni na druge aerodrome u Zagrebu i Temišvaru takođe čekjaju više informacija o tome kako će doći do Beograda.

Naš reporter je zabeležio da se na Aedromu „Nikola Tesla“ nalaze i policajci sa psima.

Zbog dojave o bombi, preusmereni su letovi koji su planirani za večeras, a u aerodromskoj zgradi članovi porodica putnika koji nisu sleteli u Beogradu, jer su im letovi preusmereni na aerodrome u Temišvaru i Zagrebu.

Aerodrom Nikola Tesla Foto:Andrija Lazarević/Nova.rs

Deo putnika na letu za Cirih trenutno traži informacije o tome kada će biti sledeći let. Nekima je ponuđena varijanta da polete već sutra ujutru, dok će neki morati da čekaju.

Bez leta za Cirih je ostalo i nekoliko roditelja sa malom decom. Na pomenutom letu je bila i Lena koja je trebalo da večeras poleti za Cirih. Kako kaže za naš portal, putnicima je nakon dojave naprasno rečeno da napuste avion.

„Mislim da ni oni nisu znali šta se dešava. Prvo su nam rekli da ne smemo da izađemo, da bismo potom dobili informaciju da je let otkazan. Ne znam kako ću da se vratim u Švajcarsku“, rekla je ona za Nova.rs.

I avion koji je poleteo iz Moskve preusmeren je za Niš.

Aerodrom Nikola Tesla Foto:Andrija Lazarević/Nova.rs

Otkazan je let i za Kopenhagen. Putnicima je najpre rečeno da će avion poleteti u 22.15 nakon što je prvobitno to trebalo da bude u 20.40.

Međutim, obavešteni su da odu do šaltera i tamo dobiju informaciju u kom će hotelu biti smešteni jer leta večeras neće biti.

Podsetimo, ranije večeras je na beogradski aerodrom „Nikola Tesla“ oko 19.15 stigla dojava o bombi.

Naime, pilot je na jednom letu dobio dojavu o bombi, nakon čega je pozvao policiju, jer mu se jedan putnik učinio sumnjivim.

Dojava je bila na letu kompanije Er Montenegro.

***

BONUS VIDEO: Lalić o dojavama o bombama: Zašto se ranije nije reagovalo, ovo traje više od godinu dana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare