Foto: Promo

Prva i najveća online i TV prodavnica u Srbiji, Shoppster.rs, dobitnik je priznanja „Tech online store of the year“ na ovogodišnjoj dodeli Hot Spot eCommerce Awards, u organizaciji eCommerce Asocijacije Srbije.

Nagrada se dodeljuje za izuzetne rezultate u eCommerce poslovanju kada su u pitanju kategorije potrošačke elektronike, a u opticaju su se nalazile kompanije koje na svojim platformama obuhvataju asortiman proizvoda od mobilnih telefona, preko kompjutera i kućne zabave, do pod-kategorija krupnije kućne tehnike.

CEO kompanije Shoppster, Ljiljana Ahmetović, izrazila je zadovoljstvo na još jednoj potvrdi da je Shoppster platforma, na kojoj kupci ne samo da mogu pronaći praktično sve što im treba, već mogu i planirati „gabaritnije“ kupovine, što ranijih godina nije bio slučaj:

„Svako priznanje koje dodeljuju eCommerce profesionalci nama je izuzetno drag dokaz da Shoppster opravdava ulogu pionira u transformaciji domaće online trgovine. Kategorije koje obuhvataju elektronske uređaje su specifičan i važan parametar po kojem pratimo napredak u poslovanju kada je reč o poverenju kupaca u moderan eCommerce – prosečan kupac bi, do pre nekoliko godina, sa opravdanom strepnjom razmišljao o kupovini televizora, kompjutera ili bele tehnike preko interneta. Zato sa velikim zadovoljstvom možemo da zaključimo da je danas situacija preokrenuta nabolje, i da je Shoppster otvorio vrata savremenom, brzom, bezbednom i u svakom smislu rasterećenom iskustvu online kupovine,“ objašnjava Ahmetović.

Priznanje „Tech online store of the year“ predstavlja pečat stavljen na još jednu uspešnu prazničnu sezonu tokom koje je Shoppster oborio sve rekorde u broju porudžbina, uz specijalne akcije, brojne pogodnosti i bogat asortiman najvećih svetskih brendova.

Hot Spot eCommerce Awards je centralni eCommerce događaj u zemlji, koji eCommerce Asocijacija Srbije organizuje po drugi put, a na kojem se okupljaju eksperti iz različitih sektora digitalnog ekosistema, koji su svojim radom i zalaganjem postigli značajne rezultate i izvrsnost u poslovanju.