Rakel je uspela da ostvari barem jedan san.

Novak Đoković, najbolji teniser planete, trenutno se nalazi u Monte Karlu gde se priprema za masters od 8. do 16. aprila.

PROČITAJTE JOŠ

Slobodno vreme je iskoristio da završi druge obaveze, pa ga je tako navijačica videla u trenerci, što nije izdanje u kom ga često viđamo.

Otkrila je kako je odlučila da popriča sa Novakom.

„Znala sam da sam u njegovom gradu, nedelju dana pre događaja na kom treba da igra, i nadala sam se da ću ga videti. Ali zaista, kakve su bile šanse? U jednom trenutku sam se okrenula i videla Novaka Đokovića sa još jednim momkom. Razgovarao je telefonom na ulici i instiktivno sam izgovorila naglas njegovo ime. Međutim, nije me čuo i nekoliko sekundi kasnije nestao je u ekskluzivnoj zgradi. Bila sam obeshrabrena“, počela je Rakel.

Ipak, nije ostala bez nade da bi mogla da se pozdravi sa idolom.

„Sat vremena kasnije, dok je moja prijateljica bila u prodavnici i kupovala neke stvari, ja sam izašla napolje i gle – Novak je krenuo u mom pravcu. Pozvala sam Ejrpil koja je pripremila kameru. Baš kao što sam i očekivala, Novak je bio topao i pristupačan kao i uvek. Pružio mi je ruku i slušao me je dok sam mu govorila šta mislim o njemu i njegovom tenisu.“

Ona je objasnila i šta mu je poželela.

„Sledeće je Otvoreno prvenstvo Francuske, pa Vimbldon. Možete da prekinete ovu „dramu“ i nerešen GS status i postanete neprikosnoveni GOAT. Nadam se da će vam dozvoliti da igrate na US Openu u avgustu“, završila je ona.

BONUS VIDEO Američki političari rekli dosta – Đokoviću otvorena vrata US Opena

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar