Sofija Tomala
Foto:

Aleksander Zverev nije mnogo vremena proveo usamljen, a ne prestaje da privlači pažnju dama i pored optužbi da je pretukao bivšu devojku Olju Šaripovu.

PROČITAJTE JOŠ

Olimpijski šampion je uplovio u novu romansu, a sada se zabavlja sa Sofijom Tomalom, koja je osam godina starija od tenisera, prenosi nemački „Bild“.

Ova devojka je počela karijeru kao manekenka, vrlo brzo je postala prava internet zvezda (samo njen Instagram prati 1,3 miliona ljudi), a danas radi i kao voditeljka na televiziji.

Zverev je pojasnio kako se oseća povodom nove ljubavi u samo četiri reči.

„Ona je jako dobra“, rekao je Zverev sa ogromnim osmehom, ali je i dalje pokušao da bude zagonetan.

Kako se navodi upoznali su se prvi put pre četiri godine preko zajedničkog prijatelja, a nedavno su uplovili u romansu kada je ona odlučila da ga poseti na Floridi. Ubrzo se vratila u Berlin kako bi proslavila 32. rođendan.

Ipak, nije ovo njena prva veza sa poznatim sportistom. Mnogi je se sećaju zbog ružnog raskida sa Lorisom Karijusom, bivšim golmanom Liverpula koji je koštao ovaj klub titule u Ligi šampiona.

Oni su se rastali zbog neverstva Karijusa.

„Nažalost, Sofija je videla procurele fotografije sa mog odmora koje pokazuju da se nalazim sa drugom ženom. Nažalost, istina je i razdvojeni smo već dugo. Činjenica je da se stvari raspadaju, to me rastužuje i želim da joj se izvinim zbog toga“, pojasnio je Karijus jednom prilikom.

Sofija je ćerka čuvene glumice Simone Tomale, a često je imala neobavezne veze. Sofija je četiri godine bila u vezi sa Tilom Lindermanom, pevačem čuvenog benda „Ramštajn“, bila je kratko udata za norveškog pevača Andija Laplega.

BONUS VIDEO Suze Novaka Đokovića pred kraj finala US Opena

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar