Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Danski teniser Holger Rune objavio je neobičnu vest u danima kada pokušava da se izvuče iz rezultatske krize.

Rune već neko vreme ne igra na nivou na kom je nagovestio da može da bude još pretprošle godine, a bilo je više promena u timu.

PROČITAJTE JOŠ:

Lani je sarađivao sa Patrikom Muratogluom, pa su se rastali, potom je angažovao Borisa Bekera i brže-bolje i sa njim prekinuo saradnju, a onda je i Severin Luti, nekadašnji trener Rodžera Federera ispao iz tima jednako brzo kao što je i postao njegov deo.

Sada je Rune objavio da se Muratoglu opet vraća u njegov boks tokom turnira, nepunih godinu dana nakon što su prvi put prekinuli saradnju.

Dok je radio sa Muratogluom, Rune je dospeo do Top 10 na ATP listi i osvojio je masters u Parizu 2022. godine pobedom nad Novakom Đokovićem u tri seta finala.

Rastali su se prošlog proleća i sada je Danac opet objavio da se Patrik vraća uz zajedničku fotografiju.

„Zdravo, Patriče, radujem se novim zajedničkim pobedama sa tobom i timom“, napisao je Rune i odgovorio da je dobra šala kad je neko napisao da češće raskidaju nego Ričard Barton i Elizabet Tejlor.

Muratoglu je bio nešto opširniji kada je potvrdio da zaista počinje novu saradnju sa danskim teniserom.

„Uzbuđen sam što počinjem novu saradnju sa Holgerom Runeom. Znamo se od kad je imao 13 godina i uvek sam verovao u njegov potencijal. Ima visoke ciljeve i imam ih ja sa njim. Ovo je početak nove avanture. Vidimo se u Akapulku, Indijan Velsu i Majamiju“, napisao je Muratoglu.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели THE COACH (@patrickmouratoglou)

BONUS VIDEO Obradović: Đoković, Alkaraz, Medvedev i Siner će dominirati u nastavku sezone

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar