Novak Đoković
Foto: EPA-EFE/RAY ACEVEDO

Endi Rodik, nekada najbolji teniser planete, dao je urnebesan odgovor na pitanje ko bi mogao da bude novi trener Novaka Đokovića.

Čuveni Amerikanac je sada ušao u medijske vode i ima sopstveni podcast, a tim povodom je govorio i o tome da li je Srbinu, zapravo, neophodan trener.

PROČITAJTE JOŠ

„To je već čudno postavljeno pitanje – da li mu je potreban trener? Mislim da bi moja mačka mogla da ga trenira i da uradi prilično dobar posao, verovatno da dobije gomilu mečeva“, rekao je Rodik, dok je Goran Ivanišević istakao da je Nenad Zimonjić savršen izbor.

Zatim je nastavio i ukazao na to kako Đoković razmišlja u ovom momentu.

„Ali, stvar je u tome da on ima 36 godina. Mislim da biste želeli nekoga, mislim da ne biste radili „probnu vožnju“ bez trenera pre Rolan Garosa i Vimbldona.“

Rodik je pokazao da ima nešto drugačijeg favorita.

„Dakle, moj um se automatski okreće Marijanu Vajdi, jer to je tip koji je unutra, a onda izlazi i onda se ponekad vraća, izgleda kao ova dosledna polisa osiguranja. I on je, više nego bilo ko drugi, pomogao da se Novak razvije i da ga pretvori u osobu, a ne samo da prati druge uspehe“, završio je američki as.

BONUS VIDEO Đoković o Ivaniševiću: kraj profesionalne saradnje ne znači kraj prijateljstva

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar