Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Kraj koji niko nije očekivao

Španski tteniser Alehandro Dabidovoč Fokina zavrio je učešće u drugom kolu Vimbldona na potpuno bizaran način.

PROČITAJTE JOŠ

Njega je pobedio Čeh Jirži Veseli rezutatom 6:3, 5:7, 6:7,6:3, 7:6, a sam kraj meč će se dugo prepričavati.

Viđena je velika drama u peto setu koji je završio u taj-brejku koji se igra do deset poena. Veseli je u tom trenutku vodio 8:7 i posle razmene udaraca poveo sa 9:7, a Fokina je besno izbacio lopticu na tribine

Sudija koji ga je već kažnjavao tokom meča je odlučio da mu oduzme poen što je bio odlučujući trenutak jer je tada bili 10:7 za Veselog i kraj susreta.

Posebno treba naglasiti to da je Fokina prišao sudiji i rukovao se s njim. Iako je imao šta da mu kaže, ipak nije gubio poštovanje za njega. Sa druge strane, Veseli se plasirao u treću rundu i napravio najbolji rezultat na Vimbldonu.

Davidovič Fokina je ove godine pobedio i Novaka Đokovića naturniru u Monte Karlo dok se naš teniser još uvek mučio sa pronalaskom prave forme.

Prijatelj specijala MaxBet.

Vimbldon možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

BONUS VIDEO Sjajan poen Đokovića i Kokinakisa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar