Foto: EPA-EFE/LUKAS COCH

Bernard Tomić, nekada velika teniska uzdanica, poslednjih godina se u vestima nalazi samo zbog kontroverzni ili šokantnih poraza. Ovog puta je uspeo da to sublimira u jedno pojavljivanje.

Tomić je 2014. godine ispisao negativnu istoriju ATP tura kada ga je Jarko Nieminen unuštio za 28 minuta sa 6:0, 6:1 na mastersu u Majamiju.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, Tomić je odlučio da ne bude rekorder samo u ATP svetu, već i na čelendžer nivou. Opet je „zablistao“ u SAD, ali ovo puta na turniru u Ferfildu.

U finalu ga je demolirao prvi nosilac Lirner Tien sa 6:0, 6:1. Čak je sada pružio i nešto veći otpor, te je meč trajao 39 minuta (11 minuta duže od njegovog ATP rekorda).

„Čini se kao da smo tek uradili predstavljanje. To se dešava na kraju nedelje kada veterani ulože toliko truda tokom celog turnira“, rekao je komentator pomenutog turnira.

Zbog Tomića se svojevremeno za glavu hvatao i Rafael Nadal i pričao da se „zaključaju barovi“ tamo gde se pojavi.

Tomić je bio veliki talenat, pa je bio i 17. na planeti. Ipak upamćen je po skandalima, poput onog skorašnjeg kada je predao meč zbog svađe sa devojkom ili tuče kada su ga šutirali. Ranije je napdao i organizatore u Melburnu.

U avgustu je navodno provicirao igrače u toku finala turnira u Sant Domingu. Ranije se snimao i sa Vanesom Sijerom, bivšom devojkom, na „Onlyfans“. Uz to je u jednom trenutku potukao sa njom i slomio joj stvari u Splitu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar