Bernard Tomić i Vanesa Sijera
Foto: Screenshot Instagram vanessa5ierra

Bernard Tomić, australijski teniser, napravio je skandal u Splitu jer je polomio stvari devojci Vanesi Sijeri, zvezdi sajtova za odrasle.

Oni su izazvali buru na Australijan openu kada su najavili da će u karantinu snimati provokativne video snimke, a njihova veza koja je iznedrila mnoge kontroverze je izgleda pukla!

PROČITAJTE JOŠ

Tomić, koji je nekada bio 17. teniser na svetu sada je pao ispod 200. mesta i nema mesta na Rolan Garosu. On je stigao u Split gde treba da igra čelendžer, a pre nego što je turnir počeo – dobio je krivičnu prijavu.

Njegova devojka ga je prijavila jer joj je razbio dva telefona i laptop i prema njenoj proceni naneo materijalnu štetu od 16.000 dolara. Kako pišu hrvatski mediji ispred njihovog apartmana se moglo čuti; „gde si me to doveo“, a nakon toga je Tomić Sijeri polomio telefone i laptop.

U međuvremenu je na svom Instagramu objavila video u kojem Tomić razbija njen laptop, sa natpisom: „Ne zezajte se sa egom tenisera. Kako bih nadoknadila štetu od 76 hiljada kuna, objaviću svoj privatni video na „OnlyFans-u“. Nije mi žao – napisala je u objavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Sierra (@vanessa5ierra)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Sierra (@vanessa5ierra)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare