Foto: Slobodan Sandić / Vaterpolo savez Srbije

Timski, tako treba!

Vaterpolisti Srbije nalaze se u Hrvatskoj, gde igraju na Evropskom prvenstvu, a na Badnje veče prisustvovali su liturgiji u Sabornom hramu Preobraženja Gospodnjeg u Zagrebu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Srpski vaterpolisti, stručni štab i predstavnici Vaterpolo saveza Srbije, prisustvovali su liturgiji u Sabornom hramu Preobraženja Gospodnjeg u Zagrebu. U prepunom hramu, administrator Eparhije Zagrebačko-Ljubljanske i episkop buenosajreski i južno-centralno američki Kirilo, poželeo je vernicima srećan Badnji dan i Božić.

Pojava vaterpolista je pozdravljena od strane prisutnih predstavnika srpskog naroda, koji su poželeli uspeh srpskoj reprezentaciji na Evropskom prvenstvu. Po završetku Službe vaterpolo selekcija je bila gost na prijemu u prostorijama crkve, kojoj su prisustvovali brojni predstavnici Srba u Hrvatskoj, a vaterpolistima je puno uspeha poželela i Jelena Milić, ambassador Srbije u Hrvatskoj“, piše u objavi Vaterpolo saveza Srbije.

Srbija je za sada odigrala samo jedan meč u grupi, kada je deklasirala Izrael sa 22:1, a slede joj utakmice sa Nemačkom (nedelja, 7. januara, od 19 časova) i Maltom (utorak, 9. januar, isti termin).

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar