Sjajne scene posle meča.

Odbojkašice Srbije postale su šampionke sveta, ali će velikog razloga za slavlje imati i u Italiji.

Ili bar u jednoj porodici.

PROČITAJTE JOŠ

Italijanke su uspele da osvoje bronzu ubedljivom pobedom protiv Amerikanki sa 3:0, a medalju je osvojila i Monika de Đenaro, inače supruga Danijelea Santarelija, selektora Srbije.

Njih dvoje su posle ceremenoije dodele medalja proslavili, a Monika je uz osmeh zagrlila svog supruga i tako je nastala jedna od najlepših slika na prvenstvu.

Njihov poljubac je svojevremeno šokirao sve, kada su pre nekoliko meseci Italijanke u finalu Lige nacija savladale Brazilke, a selektor joj čestitao na specijalan način.

Santareli i De Đenaro inače sarađuju i na klupskom nivou, a već pet godina su u braku. Danijele je već godinama trener Moniki, koja je bitan šraf Koneljana, jednog od najboljih svetskih timova.

„Kada je 2013. godine Monika imala dve, tri ponude, preporučio sam joj Koneljano koji je bio novajlija u ligi. Mlad i ambiciozan klub, ali uspešan, imao je neki šarm, ja nisam imao dilemu“, pričao je godinama kasnije Danijele koji se u to vreme nije oprobao ni kao prvi trener neke ekipe, a kamoli Koneljana.

Santareli je sa Koneljanom osvojio četiri titule prvaka Italije, tri Kupa i jednu Ligu šampiona.

BONUS VIDEO Slavlje posle osvojene titule prvaka sveta odbojkašica Srbije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar