Nikola Jokić
Foto: AP Photo/Darron Cummings)

Srpski košarkaš Nikola Jokić u ponedeljak je proslavio svoj 29. rođendan, a među onima koji su mu čestitali našao se Džordž Karl, nekadašnji trener Denvera.

Karl je franšizu iz Kolorada predvodio u periodu od 2005. do 2011. godine, a sada je u sklopu čestitke za Nikolin rođendan „potkačio“ Karmela Entonija, koji je nedavno imao jednu „zapaljivu“ izjavu.

Ceo problem je nastao zbog toga što je Entoni bio uvređen zato što je Jokić u Nagetsima dobio broj 15 na dresu.

„Bio je to sitničav potez. Nije kao da su birali brojeve već su mu bukvalno dali taj: ‘Evo ti 15’. Stavili ste Jokića u središte toga. On nema pojma šta se dešava. Možda bi on rekao: ‘E, mogao bih da nosim 15, to je Melov broj’. Mogao ga je nositi da bi odao poštovanje. Ali oni su mu dali 15 kako bi pokušali da izbrišu ono što sam uradio. Znao sam da razmišljam o tome, ali ne mislim više. Šta je trebalo da bude bilo je“, rekao je Entoni.

PROČITAJTE JOŠ:

Sada mu je stigao i odgovor Karla i na zanimljiv način. Naime, legendarni trener je samo označio Karmela u okviru poruke koju je poslao Nikoli.

„Srećan rođendan šampionu, ultimativnom timskom igraču i najboljem košarkašu Denvera koji je nosio broj 15 u njegovoj istoriji“, napisao je Karl uz označavanje Karmela na objavi.

Inače, Karmelo i Karl su u prošlosti imali nekoliko sukoba, očigledno se međusobno ne podnose, a sada je u sve uključen i Nikola Jokić, koga to apsolutno ne zanima.

Džordž Karl je tokom trenerske karijere vodio Klivlend, Golden Stejt, Real Madrid, Sijetl, Milvoki, Denver i Sakramento. Bio je najbolji NBa trener 2013. godine, ali nije osvojio niti jednu titulu u najjačoj ligi sveta.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar