Foto: Tanjug / AP Photo/Frank Franklin II

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Bruklin Netse sa 122:117 u noći između petka i subote.

Nikola Jokić je imao 31 poen i kao drugi strelac je predvodio svoj tim do nove pobede, šeste u poslednjih sedam utakmica u NBA ligi.

PROČITAJTE JOŠ:

Džamal Marej je imao poen više od Nikole, koji je svom kontu dodao i 11 skokova i sedam asistencija.

Sve to je palo u senku kada je jedna slika sa utakmice počela da se deli društvenim mrežama, pa su navijači Denvera počeli da se pitaju kako je moguće da je Jokiću ruka potpuno krvava, a da je na utakmici imao samo pet slobodnih bacanja.

Ubacio je Somborac 12 od 17 svojih šuteva iz igre i svih pet penala, ali mu je krv završila i na dresu sa ruke i to svejedno nije bilo dovoljno da sudije više obrate pažnju na svoje odluke.

NBA liga već dugo toleriše grublju igru na centru Denvera, zbog čega fanovi tima iz Kolorada prozivaju najjaču ligu na svetu i traže objašnjenje zbog čega je to tako.

Bilo kako bilo, Denver ima 20 pobeda i deset poraza posle meča sa Bruklinom i sa trećeg mesta zapadne konferencije nastavlja pohod ka novom plej-ofu i pokušaju da osvoji drugu titulu u istoriji franšize.

U junu je to uradio prvi put pobedom nad Majami Hitom u velikom finalu u pet utakmica. Ni to nije bilo dovoljno da se promeni kriterijum suđenja kada je u pitanju dvostruki MVP regularnog dela sezone, MVP finala Zapada i MVP finala NBA za prošlu sezonu.

BONUS VIDEO: Jokić isključen u Čikagu, raspravljao se sa sudijama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare