Foto: EPA-EFE/Rolex dela Pena

Porodica važnija od fudbala.

Selekcija Engleske je briljantnom partijom savladala Senegal sa 3:0 i obezbedila spektakl sa Francuskom u četvrtfinalu, ali nisu svi imali razloga za slavlje.

Mnoge je iznenadilo što u konkurenciji za tim nije bilo rahima Sterlinga, jedne od najvećih zvedi Engleske, ali se ispostavilo da se iza toga krije ozbiljna situacija.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon što je pred utakmicu objavljeno da ga neće biti zbog „porodičnih“ razloga, engleski list „The Sun“ otkrio da je 27-godišnji igrač Čelsija hitno otputovao u Englesku zbog oružane provale u njegov dom.

Novinar Abka Fic-Henli objavio je kako su naoružani pljačkaši provalili u Sterlingovu kuću u Londonu i iz nje odneli nakit i razne vredne stvari, i to u trenutku kada je porodica fudbalera bila u kući.

„Iz kuće je nestalo gotovo sve što vredi i čega su se mogli dočepati. Čini se da je pljačka dobro isplanirana“, rekao je izvor blizak istrazi, a prenosi Fic-Henli.

Sterling je u Kataru odigrao dve utakmice i postigao jedan i asistirao za još jedan pogodak.

„Proveo sam danas vreme sa Rahimom, on će otputovati kući jer je u ovom času njegova porodica važnija od bilo čega drugog. Dali smo mu prostora i vremena da sve to reši i videćemo narednih dana kako će se situacija odvijati. Nisam želeo da vršim pritisak na njega, fudbal nije najvažniji, jer je i za mene porodica na prvom mestu“, rekao je Sautgejt ne nadajući se preterano da li će se igrač i vratiti u Katar.

BONUS VIDEO Zašto nas toliko bole fudbalski porazi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar