Foto: EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Dušan Tadić se nalazi na stalnom udaru kritika zbog slabije igre od početka sezone.

Vesli Snajder, legendarni fudbaler Ajaksa i Holandije, deluje da se pretplatio da kritikuje desetku „kopljanika“, pa iz sedmice u sedmice ima sve jače komenatre.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, on je sada optužio Dušana Tadića i njegovog menadžera Miloša Malenovića da „vedre i oblače“ Ajaksom i da nameštaju tim. Ovo je ozbiljna optužba i jedna od onih koje nemaju veze sa igrom na terenu. Razlikuje se od svega što je do sada Holanđanin pričao, a na šta je Tadić odlučio da ostane nem.

„Zašto trener Šrojder nije počeo sa Kudusom na mestu desetke i sa Brobijem kao napadačem? Zašto je igrao Dejvi Klasen? Imam ozbiljne sumnje da je to uradio – jer da je prošlo dobro – to bi bio kraj za Dušana Tadića“, rekao je Snajder. Potpuno je ignorisao iskustvo koje Klasen ima u odnosu na konkurente i da je postigao pogodak protiv Napolija u Ligi šampiona.

Snajder tvrdi da ima insajderske informacije.

„Mislim da sam u pravu. Ne čujem ovo izokola, nego iz kluba. To se ne sviđa igračima. Ne situacija sa trenerom, nego kako se stvari razvijaju. Tadićev agent ima veliku moć u Ajaksu…“, poručio je Holanđanin.

Tadić je od 2018. godine u Ajaksu, postao je kapiten i postavio rekord po broju asistencija u jednom kalendarskoj godini. U 13 mečeva ove sezone je upisao gol i šest asistencija.

BONUS VIDEO Dušan Tadić o kritikama holandske javnosti o lošoj formi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare