Iker Kasiljas
Iker Kasiljas; Foto: EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL

Objava je ubrzo postala hit jer se pojavila fotografija stara 31 godinu.

Ljubitelji fudbala u Srbiji nisu mogli ni da sanjaju da ovakva fotografija postoji.

PROČITAJTE JOŠ

Iker Kasiljas je objavio sliku iz ranog detinjstva na kojoj se sa grupom dece slikao sa Radomirom Antićem koji je tada već bio legenda u Španiji.

Antić je prvi trener koji je vodio Real i Atletiko Madrid, te Barselonu, a u jednom trenutku se fotografisao sa mladim nadama „kraljevića“.

„Onaj sa otvorenim ustima sa tako velikim zubima – to sam ja. Imao sam 10 godina i mogao sam da se fotografišem sa Radomirom Antićem na Santjago Bernabeu. To je bilo pre 31 godinu“, napisao je Kasiljas u opisu fotografije.

Vrlo brzo je fotografija sakupila više od 93 hiljade lajkova, a uskoro je reagovala i Ana Antić, ćerka čuvenog trenera.

„Ova fotografije je zadovoljstvo za celu porodicu. Dan pre derbija ispred Bernabeua nakon što je dobio otkaz od Real Saragose rekao mi je da će jednog dana trenirati Real Madrid, mislila sam da mašta ništa ne košta. Zapravo je to vizuelizovao! Hvala, Ikere“, napisala je ćerka.

Kasiljas je sa Španijom dva puta bio prvak Evrope i jednom prvak sveta. Sa Realom ima pet Primera, dva Kupa kralja i tri Superkupa Španije. Tri puta je kao kapiten osvojio Ligu šampiona i ima dva Superkupa Evrope. Nedavno se razveo sa Sarom Karbonero i prolazi kroz težak period.

Iker Kasiljas
Foto: Screenshot Instagram ikercasillas

BONUS VIDEO Da li je ovo gol godine? Kakva majstorija slovenačkog fudbalera

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar