Zdravko i Bogdana Kuzmanović
Zdravko i Bogdana Kuzmanović; Zdravko i Bogdana Kuzmanovic; Foto: Screenshot Instagram loveboka

Kada je ljudima potrebna pomoć oko dece ne žale novac, ali očekuju da sve bude savršeno. Ipak, ponekad se istina otkrije tek kasnije i detalji znaju da šokiraju.

Supruga bivšeg reprezentativca Srbije Zdravka Kuzmanovića napisala je na Instagramu priču koja je dirnula sve roditelje. Ona je pojasnila koliko neprijatnih stvari zapravo nije znala o dadilji, a saznala ih je tek kada je ona naprasno nestala.

PROČITAJTE JOŠ

Bogdana je odlučila da opiše svoje iskustvo kako niko drugi ne bi postao žrtva prevare-

Ona je ispričala sve o „dadilji iz pakla“. Ona je pozajmila novac od porodice, a onda je naprasno pobegla i nikada se više nije javila na telefon.

„I po preporuci jednog čoveka, mi unajmimo tu, neću da joj kažem ime. Ona bude kod nas skoro godinu dana i krene polako da zajmi novac. Malo, pomalo, malo pomalo. Ali, to nisu ono sume 100, 200, 300, 400 evra, nego više. Da bi, da ubrzam priču, posle oko godinu dana, kada sam ja nju nešto zvala da je pitam i ona mi je rekla da sutra neće da dođe na posao. I to je bilo to. Više se nije javljala, uzela je novac, pozajmila je novac, nije vratila i prestala je da odgovara na sve poruke i pozive“, pojasnila je na Instagramu Bogdana.

Tu nije kraj, već samo početak saznanja šta je ona zapravo radila u njihovom domu, da je u kući imala ljubavnika i da su deca praktično ostavljena da se sama čuvaju.

„Mi smo bili u šoku, jer je to osoba koja je bila kod nas u kući i sa detetom. Nismo to očekivali i izlazili smo u susret toj osobi. Nakon što se to desilo, mi smo počeli… Pošto ima par lokalnih kafića i manje-više svako svakog zna, ako ništa bar iz viđenja, počeli su ljudi da nam pričaju razne priče – kakva je bila prema Nemanji na igralištu. Odnosno ne kakva je bila, nego koliko nije obraćala pažnju na njega. Zapravo je bila žena na telefonu non-stop. Prvo, ona je svakog dana dolazila i žalila se na svekrvu, dva sina, muža, na sve. Uvek je dolazila sa različitim pričama i pričala da ne živi u Beogradu, nego tu pored jedan gradić.

Mi smo njoj plaćali taksi da se uveče vraća nazad do tog gradića. A ona uopšte nije živela tu. To znači da je sve vreme lagala. Niti je živela tamo, niti sa mužem i decom. Ona se rastala. Dolazila i pričala bajke svakog dana. Imala je ljubavnika, počela je da živi sa njim, viđala se sa njim dok je čuvala Nemanju na igralištu, a pritom je imala još jednog ljubavnika koji je isto radio za nas. To smo sve kasnije saznali. Viđali su se dole kod nas u vešernici. Ona je non-stop bila u vešernici, veš nikad opran, da bi se viđala s njim“, ispričala je supruga fudbalera o drami koju je prošla.

BONUS VIDEO Ovakvo izvođenje penala do sada još niste videli

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare