Foto: Printscreen/Instagram:camihoms

Na sudu je dobila sve što je želela.

Argentinski fudbaler Rodrigo de Pol bio je jedan od glavnih faktora u podizanju „boginje“ na Mundijalu u Kataru, a mnogima je bio predstavljen kao desna ruka Lionela Mesija.

De Pol je poznat kao „telohranitelj“ Mesija, a taj nadimak je zbog toga što je na utakmicama uvek prvi čovek koji ga štiti i uvek je uz njega.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, van fudbalskog terena vodi buran ljubavni život i najviše zbog toga ispaštala je njegova bivša supruga i manekenka Kamila Holms, sa kojom Argentinac ima dvoje dece.

De Pol je tokom Svetskog prvenstva otkrio da je u vezi sa pevačicom Tinom Stosel, dok je još uvek bio u braku sa Kamilom.

Holms je odmah tužila fudbalera Atletiko Madrida, i to joj se na kraju isplatilo. Njih dvoje su se razveli i nakon parnice presuđeno je da De Pol mora svakog meseca da plaća bivšoj ženi 10 odsto mesečne plate.

Njihova deca će ostati kod nje, koja odmah nakon presude dobila 150 hiljada evra, dok će Argentinac morati da plaća deci putovanje do Madrida svakih 45 dana.

Ipak, deluje da to vezisti „gaučosa“ ne smeta, pošto se odlično slaže sa novom devojkom.

„Odlično se slažemo, dobro nam ide. Zbog posla se u jednom periodu nismo videli, ali uživamo kada smo zajedno. Oboje smo veoma aktivni, volimo druženje sa ljudima i lepo se provodimo“, rekao je De Pol.

BONUS VIDEO Neverovatna greška golmana Borusije, primljen gol sa pola mogao bi da košta titule

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar