Foto: Starsport

Mladi srpski fudbaler Mihajlo Ilić prelazi u Bolonju iz Partizana i već se pojavljuju i prve fotografije sa opremom novog kluba.

Ilić je doskora bio uzdanica Partizana i klub iz Humske ga je prodao za četiri i po miliona evra, dok je Mihajlo dobio ugovor na četiri i po godine u italijanskom klubu.

PROČITAJTE JOŠ:

Uslikan je još pre nekoliko dana u Italiji gde je išao na medicinske preglede, a kada ih je prošao, počele su da se dele fotografije gde se vidi da će u Bolonji nositi broj četiri.

Ilić Partizanu može da donese još milion evra kroz bonuse i deset posto od sledećeg transfera.

Kako piše Mocart sport, kada je reč o ostalim bonusima, Partizan bi mogao da dobije do 330 hiljada evra zbog broja utakmica u dresu Bolonje.

U zavisnosti od toga kako Ilić bude dobijao šansu i dolazio do 20, 30, odnosno 50 utakmica u Bolonji. Iz tog kluba su mu sugerisali da računaju na njega i da imaju velike planove, dok će se za početak prilagođavati novoj sredini, ligi i nivou fudbala.

Inače, Bolonja putem svojih zvaničnih kanala komunikacije za sada nije predstavila novo pojačanje i jednog od najperspektivnijih mladih defanzivaca iz Srbije.

Dvadesetogodišnji Jagodinac je u dresu Partizana do sada odigrao 22 utakmice ove sezone u svim takmičenjima i upisao je po jedan gol i asistenciju za tim Igora Duljaja.

BONUS VIDEO: Povreda Mohameda Salaha

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar