Foto: Twitter/CBS Sports Golazo /Printscreen

Legendarni štoper Liverpula Džejmi Karager već godinama radi u ulozi stručnog konsultanta za Premijer ligu,a sada ga je angažovala i američka televizija "CBS" da radi za njih mečeve Lige šampiona zajedno sa legendama poput Tijerija Anrija, Pitera Šmajhela i drugih.

Upravo su Karager i Šmajhel bili na licu mesta tokom polufinala između Borusije Dortmund i PSŽA-a koji je domaći tim u spektakularnom ambijentu dobio sa 1:0.

Nekadašnji fudbaler Liverpula i engleske reprezentacije tokom utakmice je bio na tribini namenjenoj najvatrenijim navijačima Dortmunda, na takozvanom „žutom zidu“. I tu ga je ponela atmosfera, a popio je popriličnu količinu alkohola. Problem je bio u tome što je kasnije morao da se uključi u program.

PROČITAJTE JOŠ

A to je već bilo prilično zanimljivo.

„Jesi li dovoljno trezan da odradiš intervju?“ upitala je Karagera voditeljka programa Kejt Abdo, uoči razgovora koji je Džejmi trebalo da obavi u miks zoni sa Džejdonom Sančom.

„Dobro pitanje, nisam previše jeo. Uzeo sam čizburger oko pola dva, kad sam stigao u hotel. To je dobro objašnjenje zašto mi se petlja jezik. Popio sam oko osam piva u žutom zidu, imam novu porodicu i prijatelje“ kazao je Karager.

Uz Karagera bio je i Piter Šmajhel, daleko trezveniji od svog kolege. Kad je završen oficijelni deo intervjua, Karager je Sanča upitao:

„Ako dođeš do finala, možemo li zajedno da popijemo nekoliko piva?“

Sančo mu je kratko odgovorio da ne pije i na taj način je razočarao legendu Liverpula.

BONUS VIDEO Zagrevanje za EURO 2024, Slaviša Jokanović epizoda 2

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar