Dragan Stojković Piksi, Predrag Mijatović Foto: fss.rs

Dragan Stojković, selektor Srbije, dan pre utakmice sa Španijom ugostio je Predraga Mijatovića, s kojim je imao prijatan susret.

Srbija je u prvom kolu Lige nacija remizirala sa Španijom (0:0), a dan nakon tog duela Piksi se ponovo prisetio susreta sa Mijatovićem, te imao poruku za one koji ga zlonamerno kritikuju.

„Ja sam za takvu ideju (da dođu i drugi u posetu), uvek je lepo videti stare prijatelje, saborce, mnogo toga smo preturili preko glave. Bilo je i pobeda i poraza, ali taj period igranja zajedno je neizbrisiv. On je jedna velika ličnost, fudbalska pre svega, ali i ljudska. Ne gledam ga kao bivšeg fudbalera koji je ostavio trag. On je pre svega ljudska gromada i srećan sam da smo dobri prijatelji. Poenta života je u tome da negujete i čuvate prijateljstva, jer nije lako imati prijatelja u ovim vremenima. Jako mi je drago što je došao, posetio nas, da smo pričali, razmenili mišljenja i mislim da je to jako pozitivna stvar. On je uvek dobrodošao, naravno, ako budem ja selektor ovde. Može da dođe kada god poželi“, rekao je Stojković.

PROČITAJTE JOŠ:

Pozvao je i druge da dođu u posetu reprezentaciji, ali sa dobrim namerama.

„Voleo bih i da dođu druge fudbalske gromade, oni koji su istinski ostavili trag, a ne oni koje je neko zvao ili postavio, pa vam pametuju i govore gluposti. Važno je imati ljude takvog kova pored sebe i osetiti njihovu podršku. Zavisi i od njih samih i od obaveza, ali ova vrata su širom otvorena svima koji žele dobro srpskom fudbalu“, dodao je Stojković.

PROČITAJTE JOŠ:

Srbija u nedelju igra protiv Danske u Kopenhagenu od 18 sati, u okviru drugog kola A divizije Lige nacija.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare