Dimitris Janakopulos je dao budžet Atamanu da "radi šta hoće", Foto:AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos ne prestaje da kritikuje Evroligu posle epiloga utakmice "zelenih" i Makabija.

Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

Janakopulos je ubeđen da je njegov tim oštećen u Beogradu (pobeda Izraelaca 85:83) i da je igrač Makabija Džoš Nibo u završnici susreta navodno gazio aut liniju, te da je lopta trebalo da pripadne Panatinaikosu.

PROČITAJTE JOŠ:

Zbog toga je Janakopulos na srpskom psovao obraćajući se hrvatskom sudiji Luki Kardumu, a sada je potkačio i Mateja Boltauzera.

Boltauzer se proteklih dana našao u žiži javnosti zbog toga što se pisalo o njegovom pokušaju da ukrade parfem sa beogradskog aerodroma.

U sredu je izdvajao i neke od spornih situacija koje vidi kao takve, a onda se obrušio i na Evroligu.

„Možda sledeći put, umesto parfema da biste pokrili svoj smrad, treba da ukradete naočare da biste bolje videli“, napisao je Janakopulos. I nije se tu zaustavio.

„Evroliga: nema dokaza da je igrač gazio u aut. Vau, Nibo je naučio da hoda po vazduhu kao Isus Hrist“, ironično je prokomentarisao Janakopulos.

Makabi trenutno u četvrtfinalnoj seriji vodi sa 2:1 u pobedama i sledeći trijumf bi mu doneo plasman na Fajnal-for elitnog takmičenja.

Foto: Instagram / dpg7000

BONUS VIDEO: Marko Gudurić: trojka, pa zakucavanje Fenerbahče – Monako

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar