Crvena zvezda je u četvrtak uveče dočekala Partizan, a Miloš Teodosić je od starta bio jedan od raspoloženijih u crveno-belom dresu.

Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

Tokom prvog poluvremena je nalazio rešenja i tamo gde nije bilo baš lako pronaći ih, pa je Zvezda prilično rano, još u prvoj četvrtini uspela da se odlepi na dvocifrenu prednost.ž

PROČITAJTE JOŠ:

Fredi Gilespi je bio jedan od igrača koji su u reketu profitirali od dobrog raspoloženja Teodosića i to se pokazalo u situaciji kada je atraktivno zakucao za 22:11.

U jednom napadu se videla veća želja igrača Zvezde, kao i Teodosićeva snalažljivost da iz visokog pika sa Gilespijem posle dodavanja Adama Hange, pronađe Gilespija na zakucavanju.

Uspeo je da mu pošalje loptu iz skoka pored Frenka Kaminskog koji je ostao na ničijoj zemlji i Gilespiju je ostalo da upiše nove i lake poene za Zvezdu.

Crveno-beli su nastavili da igraju dobro do poluvremena, pa su pre isteka 20. minuta imali i 21 poen više, a i na pauzu se otišlo sa 50:29 za Crvenu zvezdu baš posle Teodosićeve trojke u poslednjoj sekundi.

BONUS VIDEO: Zvezda otišla na +18 u derbiju sa Partizanom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar