Košarkaš Olimpije iz Milana Šabaz Nejpir rešio je meč protiv Partizana u 28. kolu Evrolige za pobedu italijanskog tima 85:83.

Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

Imaće za čime da žale izabranici Željka Obradovića, protiv kojih je bio raspoložen nekadašnji igrač Crvene zvezde i završio je meč sa 13 poena, 4 skoka i 5 asistencija.

PROČITAJTE JOŠ:

Sudbina je htela da bude precizan kad je najviše trebalo njegovom timu, jer je ubacio sedam poslednjih poena Olimpije.

Partizan je u utakmici punoj oscilacija imao prednost do osam poena, a Olimpija do šest. Olimpija je sjajno šutirala i za dva i za tri poena, a na Partizanovu žalost, to je rešilo meč pet sekundi pre isteka vremena.

Partizan je imao šansu da se odlepi u poslednjoj četvrtini i nije realizovao nekoliko napada zaredom, Danilo Anđušić je pogodio za 80:78 posle dužeg poenterskog posta na nešto manje od dva minuta pre kraja.

Onda je na scenu stupio Nejpir koji je ubacio trojku, pa iznudio dva slobodna bacanja i u poslednjem napadu ubacio je težak šut iz driblinga za 85:83.

Zek Ledej nije uspeo da za preostalo vreme realizuje poslednji napad i crno-beli su pretrpeli 15. poraz ove sezone, a imaju i 13 pobeda.

Najefikasniji su kod pobednika bili Nikola Mirotić i Šavon Šilds sa po 19 poena, Devon Hol je dodao 18, a Nejpir 13. Na drugoj strani je Aleksa Avramović imao 19 poena, Bruno Kaboklo 13, Zek Ledej 12, a Danilo Anđušić 11 poena.

BONUS VIDEO: Najboljih 10 poteza utakmice Olimpije i Partizana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar