Foto: Screenshot Instagram ainarag.t

Zbog nje je igrao očajno, ali je konačno uspeo da zaceli ljubavne rane. Barem tako deluje nakon trijumfa protiv Valensije sa 92:73 u 31. kolu Evrolige.

Ainara Hihon je devojka zbog koje su mnogi navijači Zvezde bili nesrećni. Čovek koji je partijama postao ljubimac navijača odjednom je postao bleda senka igrača. Ređao je promašaje u nizu, delovalo kao da sam „ubija“ ekipu, svađao se na klupi sa Lukom Mitrovićem…

PROČITAJTE JOŠ

Ajnara je nastavila da objavljuje slike na Instagramu i nakon odlaska iz Srbije, a prestala je da se prati sa Lukom nakon raskida.

„Imao sam neke probleme u privatnom životu, osećao sam se tužno, svi znaju za to i koliko mi je ona bila važna. Kada imate probleme onda se i samopouzdanje smanjuje, razmišljate o tome, ego i ponos se pojave, prenosi se to na teren. Svađao sam se sa svima i sa Duškom, saigračima, novinarima. Sada mi je dobro, vraćam se životu i košarkaškom ritmu, ponovo sam srećan. Izvinjavam se ako sam nekome nešto loše rekao“, poručio je Vildoza.

U jednom trenutku je poručio „Ja sam ponovo Luka“.

Portali su pisali kako je raskinuo sa atraktivnom manekenkom Ainarom Hihon, koja je pobrisala fotografije s košarkašem posle nekoliko meseci zajedničkog života u Beogradu.

Spekulisalo se i da je „koban“ bio snimak Vildoze sa devojkama iz noćnog izlaska, što je sve ostalo u domenu nagađanja. Bilo kako bilo konačno je iza sebe Argentinac ostavio ovu vezu. Barem tako tvrdi. U međuvremenu se bivša devojka nalazi u Španiji.

Ono o čemu se ne nagađa je činjenica da je Luka protiv Barselone, posle pet loših i jednocifrenih partija u pogledu indeksa korisnosti, ušao u minus i imao -1.

Ainari i dalje stižu poruke navijača Zvezde da se vrati u Beograd i pomiri sa Vildozom, a ona za to vreme objavljuje fotografije kako se zabavlja, snimke u donjem vešu i „vruće“ videe sa treninga.

Ona je iza sebe ostavila nekoliko godina veze sa argentinskim košarkašem, koji će morati sam da pronađe formu bar za završnicu ABA lige pošto je Top 8 Evrolige za Zvezdu po svoj prilici i ove sezone nedosanjana priča.

BONUS VIDEO Svađa Vildoze i Mitrovića na klupi Zvezde

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar