Splav Freestyler Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Najpopularnije žurke Fristajlera.

“Fristajler i Fristajler zimska scena neće raditi zbog godišnjeg odmora i novonastale situacije. Otvaranje ćemo objaviti na našim društvenim mrežama“, stoji na zvaničnim stranicama ovog kluba na društvenim mrežama.

Foto:Screenshot/Instagram/freestylerbelgrade_official

Fristajler je, nakon što je počeo da tone u novogodišnjoj noći, postao glavna tema medija, isplivala je „bogata i krvava istorija“ kluba koji je za neke bio simbol noćnog provoda u Beogradu, dok su su ga drugi zaobilazili u širokom luku.

Ipak, ima i onih koji tek sad stiču utisak o ovom mestu, a fotografije s čuvenih žurki na ovom splavu svakako doprinose.

„The Secrets“ („Tajne“) žurka koja se održavala petkom bila je definitivno jedna od najatraktivnijih na Fristajleru, najviše zbog atmosfere „bala pod maskama“.

U početku su poznate zvanice dobijale pozivnice na ovaj misteriozni parti, najavljivan kao jedinstven u regionu, a danas je poznat recept koji uvek pali – mnogo zgodnih devojaka u seksi kostimima, od kojih neke animiraju goste plešući na bini, dok druge „ispaljuju“ alkohol direktno u njih.

Subota je bila rezervisana za Get Low, veče najavljivano kao „najvreliji RNB parti“ u gradu i „odskočna daska na kojoj su sve najveće domaće RnB zvezde prvo pevale“, mada je više pažnje opet bilo usmereno na seksi „domaćice“ večeri.

Upravo s tih žurki okačene su i poslednje fotke pre početka novogodišnjeg specijala na Fristajleru, koji će gosti zapamtiti, ali nažalost ne po spektaklu koji je bio planiran.

Pročitajte još:

***

Bonus video: Posledice potonuća splava Fristajler