Foto:Dragan Mujan/Nova.rs; Vesna Lalić/Nova.rs; Youtube/Hurricane

Jedan od takmičara crvenog tima u Survivoru od ranije je poznat publici.

Marko Vasiljević, učesnik aktuelne sezone šou programa Survivor i pre ovog angažmana bio je pred kamerama. Iako mu sada nije najlakše u Dominikanskoj Republici (pre nekoliko dana ga je otrovala raža i morao je da ide u bolnicu), Marko se hrabro drži i nada se uspehu u Survivoru.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, pre samo dve godine on je imao potpuno drugačiji život. Naime, on je imao glavnu ulogu u spotu za hit „Favorito“ grupe „Hurricane“.

Marko je tada bio poznat po nadimku „Cox“, a svi su želeli da saznaju ko je zgodni plesač iz spota.

Vasiljević je tada u razgovoru za Nova.rs govorio o svojim poznanstvima sa nekim od najvećih zvezda u Srbiji i komentarisao svoju ulogu u spotu za pesmu „Favorito“.

„To snimanje je bilo prilično naporno. Trajalo je dugo, Miloš Paunović, osoba koja je režirala ceo spot i moj prijatelj, je vrlo zahtevan čovek koji je baš želeo da sve bude savršeno do detalja. Morali smo da se dobro pripremimo, i ja i devojke. Saradnja sa njima je inače bila fenomenalna, one su tri mlade, kreativne i talentovane osobe koje su željne dokazivanja i pokazivanja svih kvaliteta koje imaju, tako da je bilo iskreno prilično zabavno. Snimanje je trajalo prilično dugo, ali je vreme je jako brzo proletelo“, izjavio je on i dodao:

„Komentari koji sada dolaze od domaće javnosti mi nisu strani. Nije mi prvi put da sam se susreo sa takvom popularnošću, kada je bio ‘Ples sa zvezdama’, tada su reakcije javnosti bile prilično slično, ali moram priznati da mi prija. Dok god su komentari pozitivni, zašto mi ne bi prijali?“

O radu sa Jelenom Karleušom, Lepom Brenom i Zdravkom Čolićem ima samo reči hvale, te navodi da je više puta bio plesač na njihovim koncertima.

„Nije bilo preterano zahtevno raditi sa Karleušom, radio sam već i ranije sa njenim timom. Poznajemo se jako dobro. Brzo smo se uklopili, ekipa je prilično uigrana, ona je bila spremna na ozbiljan rad, uvek je dolazila skoncentrisana, bila je puna novih ideja. Uklapali smo zajedničke ideje i želje u jedan veliki spektakl koji smo na kraju zajedno i napravili“, izjavio je on pre dve godine za Nova.rs i dodao:

„Što se tiče Lepe Brene, mnogo puta sam radio sa njom na koncertima. Gromilić je glavni koreograf i Lepe Brene, a između ostalih i Zdravka Čolića, tako da sam igrao na oba ta velika koncerta sa njima. Što se tiče Kaje Ostojić, sa njom sam sarađivao u šou programu ‘Tvoje lice zvuči poznato’, tako da smo se tada malo družili.“

Šou program Survivor možete pratiti od ponedeljka do četvrtka u 21.15, a u petak u 22.20 časova na TV Nova.

Najzanimljivije detalje iz Survivora pratite i na Instagramu i Fejsbuku.

Televizija Nova u Srbiji se može pratiti putem EON, D3 i Total TV platformi, uz SBB, kao i putem EON paketa van SBB mreže, koji su dostupni putem bilo kog interneta u zemlji.

Sve vesti iz šou programa „Survivor 2023.“ možete pogledati OVDE.

BONUS VIDEO: „Nije mogao da hoda, nosili smo ga“: Marka iz „Survivora“ otrovala raža