Milica Perović, bivša partnerka Alekse Perovića, prvog ispalog učesnika nove sezone takmičarskog šou programa "Survivor", bila je gošća emisije "Survivor lično", koja sutra premijerno kreće sa prikazivanjem na portalu Nova.rs.

Milica Perović, radijska voditeljka i influenserka, a inače i bivša partnerka Alekse Perovića sa kojim je i dalje u odličnim odnosima, bila je prva gošća emisije „Survivor lično“ koja će od sutra, premijerno, krenuti sa emitovanjem na našem portalu.

PROČITAJTE JOŠ

Milica je u studiju Nova.rs razgovarala sa Perom Jovovićem, novinarom našeg portala, i iznela sve detalje svog privatnog odnosa sa Aleksom, te je pričala o stvarima koje javnost nije mogla da vidi gledajući epizode na televiziji.

„Jeo je sinoć ćevape sa lukom, naručio je 4 različita jela i od svega uzeo po malo, jer je bez apetita“, rekla je Milica u emisiji.

Pričala je o Aleksinim problemima sa plućima, koronavirusu koji je preležao 2020. godine, tome kako je umalo završio na respiratorima, ali je govorila i o tome kako je ona uspela da organizuje svoje vreme u Beogradu, sa dve zajedničke ćerke, dok je muzičar bio na ostrvu.

Prvu epizodu emisije „Survivor lično“ gledajte sutra uveče na portalu Nova.rs.

Tizer emisije pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Aleksi pozlilo na poligonu