Darko Lazić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač je pre pet godina doživeo tešku saobraćajnu nezgodu kod Brestača.

Darko Lazić doživeo je težak udes 2018. godine, kada je jedva ostao živ, a od saobraćajne nezgode i dan danas oseća posledice.

PROČITAJTE JOŠ:

Pored posledica koje se tiču mzdravstvenog stanja pevača, Darko Lazić ovaj udes pamti kao jedno traumatično iskustvo.

Pevač je sada posetio to mesto, tačno u sedam sati ujutru kada se nesreća i desila, a na svom Instagram profilu je objavio snimak.

„Pre pet godina u 07.00 sati. Hvala ti Bože što me čuvaš“, napisao je Darko Lazić u opisu fotografije.

Foto:Screenshot/Instagram/darko lazicofficial

Podsetimo, Lazić je prilikom udesa zadobio teške telesne povrede, bio je 23 dana u komi, a sada je ispričao šta mu se tada dešavalo.

„Imao saobraćajnu nesreću u oktobru 2018. i bukvalno sam posle nekoliko sati bio otpisan. Skroz sam potonuo. Bio sam dva meseca u bolnici. Da ne pričam o povredama, koje su stravične: 12 polomljenih rebara, polomljeni kuk, karlica, grudni koš, hematom na glavi, slezina, bubreg… Sve, sve. Disao sam na aparatima mesec dana. Bio sam 23 dana u komi. To je jako čudna stvar. Non-stop sam imao u glavi i viđao sam neke bele ili svetloplave zavese koje su stalno bile tu, letele su. Viđao sam i neke ljude koje ne poznajem uopšte. To malo ljudi zna i, evo, sad sam to rekao. Tih 23 dana kome je trajalo kao da sam legao i odspavao i sutradan se probudio“, otkrio je svojevremeno Darko Lazić, prenosi „Blic„, a na konstataciju svojih sagovornika da bi to moglo da se shvati kao da je bio na drugoj strani, odgovorio je:

„Klinički sam bio mrtav, u komi. Znam da su me reanimirali. To su mi rekli kasnije, tako da, eto, postoji nešto sigurno.“

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koje obožavamo već decenijama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar