Vesna Zmijanac Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Popularna pevačica narodne muzike nastupala je na Roštiljijadi u Leskovcu.

Ona je ovom prilikom prokomentarisala aktuelnu situaciju kada su u pitanju brojni problemi sa kojima se svet suočava.

PROČITAJTE JOŠ:

„Biće srećan samo onaj ko ima svoju baštu i bunar u dvorištu. Dolazi nam takvo vreme. Ovo je vreme koje ne sluti na dobro. Ja ne znam da li će ikada biti kao što je bilo, a ono što ja vidim ispred nas, nije ništa dobro. Ne mogu da budem optimista kad ništa ne štima. Mi još i nekako guramo, ali ja dosta putujem po svetu i mogu da vam kažem da ništa više nije isto“, ispričala je Vesna za „Kurir“, pa je objasnila kako trenutna situacije utiče na promene njenog repertoara:

„Evo, iako mi traže, ja ne mogu da u ovakvim vremenima pevam svoju pesmu ‘Vreme je da živim’. Tamo je negde rat, ovamo je negde suša, na trećoj strani korona, a ja ću hu-hu-ha-ha. Ne ide to. Ipak sam ja previše odgovorna.“

Zmijanac se potom osvrnula na zaradu od nastupa.

„Ja sam svuda isto plaćena, pevala na trgu ili u diskoteci. Ima pevača koji dosta naplaćuju, ne znam iz kojih razloga. To nije okej i mislim da bi trebalo da honorari budu normalni, a ne da se dižu u nebesa kada se peva po trgovima. Ja to ne radim“, rekla je pevačica.

Inače, Vesna je za svoj nastup na gradskom trgu, a koji je pratilo više hiljada ljudi, bila plaćena 5.000 evra, kako piše gorepomenuti portal.

BONUS VIDEO: Vesna Zmijanac: Moja generacija je odavno pomrla

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare