Ivan Zeljković Foto:Ivan Dinić/Nova S

Večeras se premijerno, posle deset godina, na male ekrane vraća najpopularniji kviz na svetu - "Želite li da postanete milioner?"

Prva epizoda kviza biće emitovana od 21.30 na televiziji Nova S. Voditelj je čuveni Zeka Milioner, odnosno, Ivan Zeljković.

PROČITAJTE JOŠ

Učesnik koji sedne u „vruću stolicu“ ima zadatak da tačno odgovori na 15 pitanja kako bi osvojio maksimalnu nagradu. Za svako pitanje su ponuđena četiri odgovora i svako nosi određenu sumu. Na petom i desetom pitanju nalaze se zagarantovane sume. Ukoliko takmičar da pogrešan odgovor, osvaja samo sumu koja mu je poslednja zagarantovana. Takođe, učesnici imaju pravo da odustanu od igre kad god požele.

Na putu da osvoje milione učesnici imaju na raspolaganju tri vrste pomoći: “pola-pola”, “pozovi prijatelja” i “zamena pitanja”. Vreme za razmišljanje je neograničeno.

Očekivanja od samih takmičara će ovog puta biti dodatno veća ako se uzme u obzir to da tokom prethodnih izdanja kviza u Srbiji niko nije uspeo da odgovori na svih 15 pitanja i osvoji maksimalan novčani iznos.

“Nekako imam osećaj da će misija konačno biti ispunjena, da ćemo konačno imati dobitnika glavne nagrade od 5 miliona dinara”, rekao je novi/stari voditelj kviza Ivan Zeljković.

Ovaj nagrađivani format Sony Pictures televizije je adaptiran u više od 120 zemalja sveta.

BONUS VIDEO: Intervju – Ivan Zeljković

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)