Music Wee
Music Week Foto:Promo

Sve je spremno za najveći regionalni festival popularne muzike! Belgrade Music Week večeras u 19h otvara kapije za posetioce, a nastupi počinju od 20h.

Na impozantnoj festivalskoj bini na Ušću, dimenzija 20×14 metara, večeras će nastupiti najveća domaća i regionalna hip-hop i trap imena: Cobi, Vojaž, Nucci, Senida, Gazda Paja, Devito, Angellina, Tara, Anna Lazarević i DJ Mike Ride.

PROČITAJTE JOŠ

Najpopularniji domaći producent i izvođač, Cobi, još ranije je najavio da će premijerno izvesti svoju još neobjavljenu numeru, kojoj nije želeo da otkrije ni naziv, a osim nje, po prvi put će uživo izvesti i pesmu Septembar koja je izašla prekjuče, kao i pesmu Odakle sam ja, objavljenu krajem avgusta.

Angellina takođe priprema jednu premijeru za publiku Music Weeka: reč je o njenoj novoj pesmi Origami, a premijeru pesme na beogradskom Ušću najavila je i Tara, čija nova numera nosi naziv po njenom imenu – Tara.

Organizatori iz Skymusica, u saradnji sa izvođačima i njihovim timovima, pripremili su za publiku scenski spektakl na najvišem svetskom produkcijskom nivou, sa dinamičnim promenama raznovrsnih scenografija. Na bini će biti postavljeno 400m2 LED ekrana, kao i preko 300 rasvetnih uređaja, uz neizostavne lasere i laser barove. Kombinacija najsavremenijih zvučnih Sistema Meyer Sound Leo i Meyer Sound Milo, raspoređenih na čak 8 pozicija, omogućiće savršeni zvuk u svakom kutku festivalskog prostora u parku Ušće.

Music Wee
Music Week Foto:Promo

Za ulazak na festival potreban je digitalni zeleni sertifikat kao dokaz o vakcinaciji ili preležanoj bolesti Covid19, ili negativan PCR ili antigenski test čiji rezultat nije stariji od 48 sati. Organizatori festivala omogućili su testiranje antigenskim testovima po nižoj ceni u odnosu na redovnu, u iznosu od 490 RSD, za kupce ulaznica, u laboratorijama Aqualab. Testiranje će biti moguće i pred ulazak na festival na štandovima Aqualab-a preko puta taksi stajališta kod TC Ušće svaki dan festivala.

Radno vreme štandova za testiranje:

Petak, 3. septembar: od 10h do 00h

Subota, 4. septembar: od 16h do 00h

Zbog očekivanih velikih gužvi, organizatori apeluju na posetioce da se testiraju ranije, kako bi omogućili sebi što brži ulazak u festivalsku zonu.

Od 17h za motorna vozila zatvara se Bulevar Nikole Tesle kod Brankovog mosta, kao i ugao Bulevara Nikole Tesle i Trešnjinog cveta.

Osim na već postojećim prodajnim mestima, ulaznice za festival danas je moguće kupiti i na samim ulazima, od 18h do 2h posle ponoći. Svaku ulaznicu neophodno je aktivirati uz pomoć besplatne eFinity mobilne aplikacije.

Više informacija o festivalu, proceduri ulaska i ulaznicama je na sajtu musicweek.rs

Bonus video

Reper Nucci otkrio na koju se pevačicu loži kao tinejdžer

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.